Zari
ohodnotit

Óda na Odessu

All These Small Moments

Žánr:
Rok:
2018
Délka:
81 minut

Obsah filmu Óda na Odessu

 
Howie a Simon jsou bratři žijící se svými nešťastnými rodiči v New Yorku. Toto drama o dospívání pojednává o Howieho úporné snaze najít rovnováhu mezi přátelstvím s novou kamarádkou a spolužačkou Lindsay a životem v rozpadající se rodině.

Howie Sheffield nesnáší hodiny tělocviku. Jeho vlasy jsou nepoddajné, ruku má v sádře a vyhlídky na to, že bude zvolen králem maturitního plesu, jsou takřka nulové. Je typickým příkladem neohrabaného adolescenta, což ho však nechává naprosto chladným. To jediné, co ho v životě zajímá, je Odessa. Ta nejkrásnější žena, jakou kdy spatřil. Odessa, která v autobuse pokaždé sedí na stejném místě. Odessa,...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Óda na Odessu >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Petr.c17
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2019
Jemima Kirke
Takový totálně nezávislý americký film. On   je školák a hrozně nesmělý, takže dostává   rozměry antihrdiny ne-li lůzra. A to nejen v   přibližování se k Odesse - to je jméno dívky   z autobusu, po které náš školák pokukuje,   nikoli Oděsy města na Jaltě. Já se na to   díval kvůli Odesse - hrála ji Jemima Kirke -   kterou jsem zaregistroval v seriálu Girls -   seriál v podobném nezávislém duchu, ovšem   zábavnější, protože postavy byly   hovornější. Dávám 8 hvězd, protože takovým   filmům fandím, ale neříkám, že jsem u něj   několikrát neusnul, takže viděno na etapy.   (Jemima Kirke alias Odessa je ale moc fajn -   vůbec se školákovi nedivím) 


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama