reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Objevení nebe

The Discovery of Heaven

Další název:
Zamilovaní andělé / Objevení nebes
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
134 minut

Celkové hodnocení filmu Objevení nebe

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2011
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.2.2013
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.10.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.8.2007
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.10.2010
mmaat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.6.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2009
slina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.4.2010
Dap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.5.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4484minih4484Borsalino (1970) 
Borsalino n
minih91437minih914372 zbraně (2013) 
2 Guns n
minih47159minih47159Eagle vs Shark (2007) 
Eagle vs Shark n
minih117923minih117923Chraň nás od zlého (2014) [2k digital] 
Deliver Us from Evil n
minih24621minih24621Týden v tichém domě (1947) 
n
minih66672minih66672Rodina je základ státu (2011) 
Rodina je základ státu n
minih24674minih24674Skalní ševci (1931) 
n
minih34801minih34801Ostrov (1960) 
Hadaka no Shima n
minih17784minih17784Remo - Neozbrojený a nebezpečný (1985) 
Remo Williams: The Adventure Begins n
minih11374minih11374Letiště 1975 (1974) 
Airport 1975 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68 %
8   - curil
2   - mat.ilda
5   - Snura
6   - Faye
8   - zepo
7   - rosta12
10 - mmaat
8   - Zdenek13
5   - slina
9   - Dap
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517159
Plakátů: 250320
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.64/0.616