Zari
ohodnotit

O čertovi a třech zlatých vlasech

Wer reißt denn gleich vorm Teufel aus?

Země:
Rok:
1977
Délka:
88 minut
„Klasická filmová pohádka o dobrosrdečném smolaři Jakubovi, kterého potká štěstí a láska!“

Obsah filmu O čertovi a třech zlatých vlasech

 
Mládenec Jakub má dobré srdce, ale je chudý a smůla se mu lepí na paty. Prchlivý král ho pošle na svůj hrad s dopisem, ve kterém přikazuje mladíka popravit. Osud však rozhodne jinak a Jakub doručí dopis, kterým se z rozhodnutí krále má oženit s princeznou. Když se král dozví o svatbě, chce se svého nového zetě zbavit a tak jej posílá na nebezpečnou cestu pro tři zlaté vlasy. Jakub musí během svého putování čelit různým nástrahám a nakonec přelstít pekelné síly. V závěru však vše dobře skončí a jako v každé pohádce dobro zvítězí nad zlem!

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

řepešínský
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.6.2010
nedostatečné výrazové filmové prostředky   podtrhnuté špatně napsanými a toporně   odehranými dialogy odsoudily celovečerní   pohádku o čertovi a třech zlatých vlasech   zůstat jen na půlce cesty dějinami světové   kinematografie. filmu o čertovi a třech zlatých   vlasech nechybí místy správně zvolený rytmus,   dynamika, celková délka; i pár dobrých fórů   by se našlo, stejně jako je věrohodný   představitel jakuba, ale z celkového hlediska   skutečně až moc citelně chybí kvalitní   scénář. návštěvu dílka o čertovi a třech   zlatých vlasech tak lze doporučit snad jen   velkým fandům celovečerních pohádek nebo   těm, kteří se zabývají německou filmovou   tvorbou.
clara.bow
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.12.2009
jak jsem psala Němci neumí udělat pohádky....   jedině ve spojení s námi...jinak bída. I naše   TV zpracování bylo o dvě třídy lepší


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
The End of the World as We Know It

The End of the World as We Know It
The End of the World as We Know It

Naposled navštívené:
The End of the World as We Know It

The End of the World as We Know It
The End of the World as We Know It