reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ninja přichází

Enter The Ninja

Další název:
Ninja I
Žánr:
Rok:
1981
Délka:
99 minut, 89 minut (sestříhaná verze pro TV)

Celkové hodnocení filmu Ninja přichází

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.8.2011
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.12.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.9.2009
blackjack31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.2.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.5.2010
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.2.2010
sudcadred
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.10.2013
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.1.2015
KATO77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49735minih49735Transport (2008) 
In Tranzit n
minih34020minih34020Bratrstvo bojovníků (2002) 
Le frére du Guerrier n
minih131067minih131067Osm hrozných (2015) 
The Hateful Eight n
minih47560minih47560Frigo dědicem (1922) 
My Wife's Relations n
minih31259minih31259Černý den v Black Rock (1954) 
Bad Day at Black Rock n
minih29840minih29840Vrahův polibek (1955) 
Killer's Kiss n
minih28981minih28981Letní milenci (1982) 
Summer Lovers n
minih46384minih46384Knight Rider (2008) [TV film] 
Knight Rider n
minih29016minih29016Osamělý vlk McQuade (1983) 
Lone Wolf McQuade n
minih16059minih16059Podivný pár (1968) 
The Odd Couple n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.6 %
6   - RM
5   - FrankieOnd
5   - R.RICKIE
6   - blackjack3
6   - rosta12
5   - miratskyl
3   - sudcadred
4   - orimkacsir
10 - KATO77

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

30 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

110 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

10 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.248/0.219