reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Neviditelný

Den osynlige

Další název:
The Invisible
Země:
Rok:
2002
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Neviditelný

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2008
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.8.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2007
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2013
karlosphonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.12.2012
verkn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.11.2007
lenuse
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.1.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40845minih40845(J)elita ze střídačky (2006) 
The Benchwarmers n
minih29225minih29225Austrálie (2008) 
Australia n
minih26667minih26667Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou (1965) [TV inscenace] 
n
minih44591minih44591Káťa a Škubánek (1982) [TV seriál] 
Káťa a Škubánek n
minih46895minih46895Posedlé tancem (2006) 
Mes Copines n
minih93667minih93667Zpátky ve hře (2012) 
Trouble with the Curve n
minih3431minih3431Babička (1971) [TV film] 
Babička n
minih27269minih27269Sympatický dareba (1966) 
Tendre voyou n
minih36356minih36356Když se setmí (2004) 
After the Sunset n
minih7453minih7453Excalibur (1981) 
Excalibur n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.7 %
7   - Justik66
6   - M.A.G.
7   - georginaa
8   - Mlapiska
7   - karlosphon
10 - verkn
8   - lenuse
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599606
Fotografií: 517418
Plakátů: 250466
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.332/0.309