Duben
ohodnotit

Nepolíbená

Never Been Kissed

Další název:
Nepobozkaná (SK)
Rok:
1999
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
8.7.1999
„V ničem nevynika!a, nebyla okouzlující ani oblíbená, až jednou...“
Popis / Obsah / Info k filmu Nepolíbená
Josie Gellerová, pětadvacetiletá přepečlivá novinářka Chicago Sun-Timesů, je nejmladší z týmu a vůbec nic ji nezajímá než novinařina. Její soukromý život je prakticky nulový, vždyť ještě neměla žádného kluka, který by jí dal pořádnou pusu. Nesympatický a směšný vydavatel novin, ve kterých Josie pracuje, ale přísně hlídá čtenářský zájem a ignoruje možnosti svých zaměstnanců, a proto vyšle právě Josie, aby napsala senzační článek o středoškolácích. Mladá novinářka, sama spíš ve škole neoblíbená šprtka, musí něco za každou cenu udělat, aby se stala populární a získala podklady pro svou práci. Pomůže jí její sportovní brácha. Přihlásí se do stejné školy, do které chodí naše hrdinka kvůli reportáži jako studentka a naučí ji, jak v tom chodit.
Josie se podaří nejen napsat skvělý článek, stát se populární, ale také zapůsobit na úžasného učitele angličtiny a necht se od něj políbit.
Drew Barrymoreová, nebo vlastně novinářka Josie, v nové komedii "Nepolíbená" se přihlásí na střední školu, aby mohla napsat přesvědčivý článek o životě studentů. Jak se ukáže, ti se o školu zajímají minimálně. Jejich hlavní zájem je soustředěn na mladého a zajímavého pana učitele, na večírky, randění, módu a sport.

"Nepolíbená" je komedie, která se bude líbit všem, kteří byli odvázáni z úspěšného filmu "Něco na té Mary je". Drew Barrynoerová (např. Věčný příběh, Vřískot, Všichni říkají: Miluji tě) hraje perfektně a budete jí věřit i to, že jí jde víc o novinařinu než o líbání. Fakt je, že na konci filmu to bude naopak. Zdařile jí sekunduje v roli vlastního bratra David Arquette (hrál ve všech Vřískotech) a zamilovaného učitele jí budou i naše holky závidět, protože Michael Vartan je velký fešák. Režie: Raja Gosnell (např. Sám doma, Mrs. Doubtfire - táta v sukni, Zázrak v New Yorku, Dva v tom).


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Nepolíbená
Josie je připravena změnit svůj život. Jako nejmladší z redaktorů, zavalená horou papírů, touží stát se seriozní novinářkou. V práci hýří nápady, ale její osobní život je v troskách. Stále se nemůže zbavit teenagerovské reputace. Nikdy neměla vážnou známost, nikdo ji ve skutečnosti nepolíbil. Štěstí se na ni ale usmálo a Josie dostala první samostatnou reportáž. Musí se tajně vydávat za studenta střední školy. Situace se vyvíjí dobře do okamžiku, kdy se Josie zamiluje.

Autor/Zdroj: /reklamní materiály videodistributora


Popis / Obsah / Info k filmu Nepolíbená
V romantické komedii Nepolíbená si herečka Drew Barrymore po ůspěchu ve snímku Píseň pro nevěstu (1998) a po Popelce ve Věčném příběhu (1998) zahrála roli "ošklivého káčátka". Současně se na filmu podílela jako vedoucí výroby v rámci své produkční firmy Flower Films. - Začínající novinářka Josie se kvůli kariéře vrací jako žákyně na střední školu, aby mohla napsat reportáž o studentském životě. Sama však trpí komplexem méněcennosti, jěž zatím nedokázala překonat. Je nepříliš pohledná, neobratná a neprůbojná. Navíc věří jen na velkou lásku. Proto jsou její začátky ve škole dosti tristní. S pomocí bratra Roba se nakonec stane školní hvězdou a musí si vybrat mezi dvěma muži: oblíbeným vůdcem školní party Guyem a sympatickým angličtinářem Samem. Vše se zkomplikuje, když vyjde najevo jeho pravá identita. Josie se ovšam už zbavila svých mindráků a dokáže o svou lásku bojovat. Navzdory názvu si tak nakonec vyslouží polibek od toho pravého. - Snímek se odvíjí ve známém klíči jako vyprávění hlavní hrdinky. V podtextu je nostalgicky zdůrazněno, že mládí je bez ohledu na dobu stále stejné. Režisér Raja Gosnell (který spolupracoval jako střihač s Johnem Hughesem a pak samostatně režíroval Sám doma 3) spoléhá na situační komiku, danou dvojí identitou hrdinky i jejího bratra Roba. Stžídá sekvence z redakce chicagských novin s prostředím předměstské střední školy. Využívá dnes oblíbeného motivu skryté minikamery, již musí Josie nosit. Ke škodě věci se však až příliš musí soustřeďovat na iniciátorku celého projektu...

Autor/Zdroj: /Filmový přehled


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Úsměvy (1996) [TV pořad]

15:25 - 16:05

7 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Výborná SHOW

15:25 - 16:10

7 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:35 - 15:35

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:35

62 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10