Zari
ohodnotit

Není cesty zpět

No Way Back

Další název:
Niet cesty späť
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
92 minut
„Zvláštní agent FBI Zack má poslední šanci dokázat, že je pořád dobrý. Dávná smrt jeho ženy mu stále svazuje ruce…“

Komentáře k filmu Není cesty zpět

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.4.2012
Tak nějak jsem v tom nenašel   nic nového. Škoda K. Hu,   která dlouho nepobyla. Na   konci jsem skoro čekal, že   se Japonec za nevinného   chlapce obětuje, a   nepochopil, jestli přežil   nebo ne.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.3.2016
Russell Crowe v 90. letech   ještě nebyl žádnou   hvězdou a tak točil   převážně obyčejné   šablonovité snímky s   ničím se od ostatních   neodlišující. Týká se to   i tohoto akčního počinu, v   jehož roli si dokážeme   představit naprosto   každého. Jeho tvář však   tenkrát nebyla tak známá a   dnes to v jeho očích slávy   takřka uráží. Rutinní   příběh o zkrocení svého   démona smutku po smrti své   ženy, dokazování svých   kvalit a vypořádání se se   zrádci ve vlastních   řadách. Nic víc, nic míň.   Natočeno to však není v   žádném případě špatně.   Ba právě naopak. Jen se tu   kromě Russella, kterého si   dnes v takovémto filmu   málokdo umí představit,   nevyskytují známé tváře   tzv. akčních hrdinů.
Phreaker
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.7.2011
Průměrně zpracovaný   thriller s velmi slabým a   předvídatelným scénářem,   kterých vzniklo v   devadesátých letech spousty.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Rahan

Rahan

Naposled navštívené:
Rahan

Rahan