Zari
ohodnotit

Největší z Čechů

Další název:
The Greatest Czechs
Rok:
2010
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
26.8.2010
„O cestě za českými hrdiny světových rekordů v nejrůznějších dovednostech a výstřelcích.“

Komentáře k filmu Největší z Čechů

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
NaviMisha
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.1.2015
Film mě náramně bavil, má   zajímavý námět a považuju   ho za jeden z nejlepších   filmů české tvorby, co jsem   kdy viděla. Sešla se na něm   i skvělá herecká parta, kde   mě hlavně zaujal   pankáčský kameraman ve   skvělém podání Jiřího   Vyorálka. Atmosféru filmu   výborně podkresluje   působivá hudba.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.4.2016
Zajímavý
film o pro mě nepříliš   zajímavém   námětu(rekordy).Ale dobře   natočeno,velmi slušné   herecké výkony (zaujal mě   hlavně p.Vyorálek),občas se   člověk i zasmál.Prostě   trochu lepší průměr na   oddychový večer.
hvezdyn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.9.2012
Film Největší z Čechů asi   nejvíce pochopí filmaři či   vůbec lidé pohybující se   okolo tvorby filmu. Jaké   třeba musejí zažívat   peripetie při žádosti o   grant. Když budou mít   nápady na nesmysl, pak je   dobré, když ty peníze   skutečně nedostanou. Stejně   bych byl rád, aby se bez   grantu obešel i film   Největší z Čechů. Patří   totiž mezi největší   blbosti, které u nás za   posledních deset let vznikly.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama