reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nečistá hra

The Final Curtain

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu Nečistá hra

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.12.2008
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.8.2009
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.12.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2009
pepek.nam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih69985minih69985Farmář hledá ženu (2010) [TV pořad] 
Farmář hledá ženu n
minih49225minih49225Fantastický pan Lišák (2009) 
Fantastic Mr. Fox n
minih9332minih9332Jako vejce vejci (1996) 
Multiplicity n
minih16287minih16287Policajt v Beverly Hills II (1987) 
Beverly Hills Cop II n
minih37480minih37480U nás na farmě (2004) 
Home on the Range n
minih15090minih15090Osmý den (1996) 
le huitiéme jour n
minih40452minih40452Prokletí Salemu (2004) [TV film] 
'Salem's Lot n
minih40784minih40784Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006) 
Pirates of Caribbean 2: Dead Man's Chest n
minih38878minih38878Den po zítřku (2004) [TV film] 
Post Impact n
minih19583minih19583Star Trek: Film (1979) 
Star Trek - The Motion Picture n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.7 %
8   - Justik66
5   - M.A.G.
5   - luan66
7   - rosta12
5   - tvo
7   - pepek.nam

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

82 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté výpravy: Za kmenem ...

13:40 - 14:05

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:00

57 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:20

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140623
Osobností: 602762
Fotografií: 520980
Plakátů: 252272
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.267/0.243