Zari
ohodnotit

Klub vyvolených

The Emperor's Club

Další název:
The Palace Thief
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
108 minut
„Idealistický učitel se snaží zachránit nepolepšitelného studenta.“

Obsah filmu Klub vyvolených

 
William Hundert, asistent ředitele školy Svatého Benedikta, absolutně věří tomu, co učí a jde svým studentům vždy příkladem. Snaží se je inspirovat ke správnému životu. William je ten druh vášnivého profesora, který věří, že historie Řeků a Římanů představuje mnohem více než jen lekci z dějepisu. Je také přesvědčen, že role učitele nespočívá jen ve vzdělávání, ale přispívá také k formování charakteru žáků. Jenže pak přijde podzim roku 1972 a Hundertův izolovaný svět tradice a vlivu se najednou převrátí vzhůru nohama. Do školy totiž přijede nový student, Sedgewick Bell, syn senátora Západní Virginie. Mezi těmi téměř okamžitě vzplane ohnivá...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Klub vyvolených >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

cerfik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.8.2015
Značně povrchní, dobro a zlo rozdělené do   škatulek, tváří se jakoby tyrani a psychopati   dob starého Řecka a Říma byli hodni   následování. Asi největší pecka je proslov o   Sokratovi, jak striktně ctil zákon a proto vypil   bolehlav. Neustálé smrtelně vážně brané   soutěžení v papouškování toho co si někde   přečtu, je víc než trapné. Toho filmu je   opravdu škoda, už jen kvůli povedenému   hereckému obsazení. No a na závěr jen   doporučení: Pusťte si raději Společnost   mrtvých básníku, protože tomu tohle tuctové   dílko nesahá ani po paty.
huron
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.4.2006
Velice příjemný film ze školního prostředí.   Kromě již tradičně skvělého Kevina Klina mě   velice příjemně překvapila dětská, nebo   raději pubertální role Emile Hirsche, za   zmínku stojí také exteriéry co do atmosféry a   barev. A že konec filmu trochu sklouzává do   moralizování? Nevadí (alespoň mně), jestliže   je zabaleno do takovéhoto hávu.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Klub vyvolených (2002)Klub vyvolených (2002)Klub vyvolených (2002)Klub vyvolených (2002)
Reklama