reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nechci nic slyšet

Žánr:
Rok:
1978
Délka:
75 minut
Premiéra v ČR:
1.6.1978

Celkové hodnocení filmu Nechci nic slyšet

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.1% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.6.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.3.2009
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2010
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.1.2016
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.8.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.9.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.3.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2009
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.12.2013
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009
flogger
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.1.2014
omikron
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.5.2016
RobbyKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38311minih38311Květiny a granáty (2002) 
Flower & Garnet n
minih35682minih35682Náš člověk v Havaně (1959) 
Our Man in Havana n
minih4970minih4970Casino Royale (1967) 
Casino Royale n
minih24044minih24044Zóna úniku (1994) 
Drop Zone n
minih15072minih15072Oskar (1991) 
Oscar n
minih63034minih63034Na mušce (2007) [TV film] 
Sharpshooter n
minih27497minih27497Zbraň davového šílenství (1997) [TV film] 
Weapons of mass distraction n
minih24632minih24632Příliš velká šance (1984) 
n
minih4408minih4408Bohové se zase zbláznili (1994) 
Heung Gong wun fung kwong n
minih3942minih3942Běž si a dováděj (1969) 
Run Wild, Run Free n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.1 %
8   - argenson
6   - Erkul
5   - curil
7   - green-tea
5   - Frolíček
5   - M.A.G.
7   - LenC2
7   - melakara
8   - rosta12
10 - POČÍTAČ
7   - tvo
9   - flogger
9   - omikron
8   - RobbyKA

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

09:00 - 09:50

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Peking, město proměn

09:00 - 09:55

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:55 - 09:50

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:35 - 09:15

35 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140505
Osobností: 602482
Fotografií: 520543
Plakátů: 252129
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.437/0.413