Zari
ohodnotit

Na vlastní oči [TV pořad]

Rok:
1994
Délka:
45 minut
„Publicistický televizní pořad TV Nova.“

Komentáře k filmu Na vlastní oči

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Hortensie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.9.2011
Jeden z výborných   publicistických pořadů na   našich obrazovkách, jehož   zánik je každopádně krokem   TV Nova směrem zpátky. I po   odchodu Radka Johna do   veřejného dění mohl pořad   pokračovat, ale na druhou   stranu - někdy nastavovaná   kaše také nemusí být   přínosná. Takhle si v   paměti uchovávám Na   vlastní oči jako ukázku   výborné investigativní   novinařiny, kde mezi   reportéry   "profíky"   prvenství zcela jistě   zaujímá vynikající   Stanislav Motl, od něhož   mám doma i několik   publikací. Novinářská   práce není snadná a   sklouzne-li do bulvární   roviny, není to určitě v   pořádku. Hodnotit a   prezentovat složité kauzy,   jak to činili reportéři Na   vlastní oči, vyžaduje   velkou dávku nestrannosti,   odvahy a objektivity. V mé   paměti utkvěly hlavně   Motlovy reportáže s   válečnými zločinci či   návštěva jihlavského   podzemí.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.7.2013
Tento publicistický pořad   jsem dříve sledoval docela   dost,pak méně,dnes už   naprosto výjmečně.Proč   však dávám 8   hvězdiček?Né vždy byli ty   reportáže a celý pořad   tolik zajímavý,ale na druhou   stranu,nebáli se takzvaně   píchnout do vosího hnízda a   ukazovat   podrazy,kausy,příběhy,kter?   ? by jinak byli skryty.A   zkrátka stáli na straně   slabších,podvedených,nespra   vedlivě souzených atd. atd.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama