Zari
ohodnotit

Na každýho jednou dojde

Tutti giú per terra

Další název:
We all fall down
Žánr:
Země:
Rok:
1997
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
2.12.1999
„Jeden z nejúspěšnějších distribučních titulů v Itálii v roce 1997.“
Popis / Obsah / Info k filmu Na každýho jednou dojde
Dvaadvacetiletý Walter se po letech strávených v Římě u tety Cateriny neochotně vrací ke své rodině do provinčního maloměsta. Nemá peníze, nemá práci, nemá perspektivu. Rodičům je na obtíž, jeho jedinou zábavou je potulovat se po ulicích, kde s hořce ironickou závistí pozoruje bohatství ostatních a sní o velké lásce. Jeho otec, který pracuje třicet let v továrně, ho nudí otázkami typu "Proč neděláš něco se svým životem?" a matka, která je věčně v depresích, nepromluví ani slovo. Teta Caterina, žijící v Římě, je jedinou dospělou osobou, se kterou je možné komunikovat.
Walter navštěvuje univerzitu, ale více než z čistého přesvědčení chodí do školy z lenosti a povinnosti. Dívky, které potkává, jako například Beatrice a Valeria, jsou hezké, ale Waltera nudí svou povrchností. Walter je hrdě sám. Frustrovaný, odmítá vojenskou službu, kterou nahrazuje bezútěšností civilní služby. Po hádce s otcem odchází z domova, ale jeho svobodný život flákače netrvá dlouho, neboť nedostatek peněz ho donutí k návratu domů. Osud mu vsak nachystá další překvapení...


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Na každýho jednou dojde
Generační výpověď o mládí v současné Itálii má v režii Davida Ferraria podobu komedie o dvaadvacetiletém Walterovi, který jen velmi obtížně hledá svou cestu, aniž je schopen se rozhodnout v čemkoliv - v lásce, ve vztahu k rodičům, ke studiu, k vojně. Osud s ním však má své plány.

Autor/Zdroj: /Cinema


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jesse Eisenberg

Eisenberg Jesse

Ludwig Schmitz

Schmitz Ludwig

Naposled navštívené:
Jesse Eisenberg

Eisenberg Jesse

Ludwig Schmitz

Schmitz Ludwig