reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 6.12.2016 a svátek má Mikuláš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

My se nehněváme

Ne nous fâchons pas

Žánr:
Země:
Rok:
1966
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu My se nehněváme

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.8.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.3.2014
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.10.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.8.2010
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.7.2010
Brko68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41807minih41807Hledáme Ydol (2006) 
American Dreamz n
minih34322minih34322Kůže anděla (2002) 
Peau d'ange n
minih51245minih51245Mohla bych zpívat (1963) 
I Could Go on Singing n
minih37637minih37637Restaurant (1986) 
Restaurant n
minih109133minih109133Vražda v mé rodině (2009) [TV film] 
Citizen Jane n
minih128977minih128977Black Mass: Špinavá hra (2015) 
Black Mass n
minih30952minih30952Oko z Vichy (1992) 
L'oeil de Vichy n
minih41027minih41027Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka (1983) [TV inscenace] 
Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka n
minih23774minih23774Země dešťového stromu (1957) 
Raintree County n
minih8628minih8628Hra myšlenek (1995) 
Mind Games n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.5 %
9   - cicis
9   - curil
8   - jarda53
9   - melakara
5   - ponorka.ba
9   - Johnny1
8   - Janinka73
9   - Brko68

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

88 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Fighting Lady: Letadlová loď Y...

13:50 - 14:55

8 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

63 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

13:35 - 14:35

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139592
Osobností: 599585
Fotografií: 517356
Plakátů: 250426
Obsahů a biografií: 128921

Poslední komentáře

Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

A to se takhle rozhodnu být producentem

Ohnivý kuře
...a říkám si... co že   bych tak do té televize   vymyslel...
Vaření...
Ale   ne. Vaří se už ve všech   televizích. Ráno, v poledne,   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Propast (1989)

Propast
Část se sestupem do propasti   se mi líbila. Zbytek je   trochu mišmaš a závěr   příliš přeslazený.   Vlastně celé ty "milostné"   části jsou více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 5 / 10

Táta na plný úvazek (2004)

Táta na plný úvazek
Na smutné pozadí se nabaluje   příběh ovdovělého Olivera   v podání Bena Afflecka,   který je naštvaný na celý   svět, protože jediné co mu   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.622/0.6