reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 6.12.2016 a svátek má Mikuláš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Muž bez hvězdy

Man Without a Star

Další název:
Muž bez hviezdy (SK)
Žánr:
Rok:
1955
Délka:
89 minut
„Sedlo bylo jeho domovem.“

Celkové hodnocení filmu Muž bez hvězdy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.8.2014
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2014
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2012
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2014
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.8.2014
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2014
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.10.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.3.2012
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2014
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.4.2016
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.2.2015
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih55751minih55751X-Men: První třída (2011) 
X-Men: First Class n
minih39756minih39756Revolver (2005) 
Revolver n
minih98695minih98695Ginger a Rosa (2012) 
Ginger & Rosa n
minih71827minih71827With a Song in My Heart (1952) 
With a Song in My Heart n
minih5655minih5655Číslo na Ježíška: 3615 (1989) 
3615 code Père Noël n
minih42922minih42922Řím (2005) [TV seriál] 
Rome n
minih24104minih24104Zrodila se hvězda (1937) 
A Star Is Born n
minih24689minih24689Srdce v celofánu (1939) 
Srdce v celofánu n
minih48679minih48679Ben X (2007) 
Ben X n
minih30641minih30641Ahoj, samečku (1977) 
Ciao maschio n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.7 %
10 - curil
8   - jarda53
9   - clara.bow
8   - hvezdyn
7   - PORTER
8   - tomas.sulc
8   - Scifista
8   - dederon
8   - biokys
9   - kapelnik
7   - Chroust-Sp
8   - moramp

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:40 - 05:10

96 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

04:00 - 04:20

16 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Kolotoč (1996) [TV pořad]

01:30 - 04:55

166 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

03:05 - 04:59

71 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139585
Osobností: 599576
Fotografií: 517323
Plakátů: 250409
Obsahů a biografií: 128917

Poslední komentáře

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

A Bitter Draught (2016) [TV epiz...

A Bitter Draught
Regina sklízí, co kdysi jako   Zlá královna zasila. Ono se   určitě pár dalších   kostlivečků najde. Christo   mě nepotěšil, byť ho hrál   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.501/0.48