reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mušketýři po 20 letech

Mušketiory 20 let spustja

Země:
Rok:
1992

Celkové hodnocení filmu Mušketýři po 20 letech

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.9.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2009
boudaj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.1.2009
Athos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.1.2010
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2717minih2717Akta X 2: Hnízdo (1996) [Video] 
The X Files : File 2 - Tooms n
minih47865minih47865Labutí princezna 3: Tajemství kouzelného pokladu (1998) 
The Swan Princess: The Mystery of the Enchanted Kingdom n
minih7056minih7056Dva lidi v ZOO (1989) 
Dva lidi v ZOO n
minih41603minih41603Kdo ví, kdy začne svítat..? (1988) [TV inscenace] 
n
minih17816minih17816Totò a ženy (1954) 
Totò e le donne n
minih2556minih2556Advent (1956) 
n
minih37062minih37062Dětská hra 2 (1990) 
Child's Play 2 n
minih14089minih14089Neříkej mi majore! (1981) 
Neříkej mi majore! n
minih7455minih7455Executive Action (1973) 
Executive Action n
minih30736minih30736Pouští a pralesem (2001) 
W pustyni i w puszczy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
7   - mia
6   - R.RICKIE
5   - tvo
5   - boudaj
8   - Athos
5   - korousvacl

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...kolem dokola

20:00 - 20:05

0 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Kamera na cestách: Havana, krá...

20:00 - 21:00

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

30 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

5 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.517/0.49