reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mstitel

Žánr:
Rok:
1959
Délka:
78 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1960
„Filmové drama podle románu Karla Matěje Čapka-Choda "Kašpar Lén mstitel"“

Celkové hodnocení filmu Mstitel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.8% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.4.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.5.2006
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.11.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2010
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.1.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.3.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.4.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.11.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.6.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.4.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2007
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009
Premek14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.3.2014
frankvojta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.8.2012
robert55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2016
alex.daniels
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2572minih2572Aféra plukovníka Redla (1931) 
Aféra plukovníka Redla n
minih48725minih48725Zkáza lodi Gustloff (2008) [TV film] 
Die Gustloff n
minih14845minih14845Ohledně minulé noci... (1986) 
About Last Night n
minih105950minih105950Jmenuji se Redwood (2012) 
Becoming Redwood n
minih3417minih3417Babe (1991) 
Babe n
minih46271minih46271Podivná realita (1999) [TV film] 
Monster! n
minih47008minih47008Osudové selhání (2007) 
Breach n
minih25309minih25309Ľalie poľné (1972) 
Sl'nko, dážď, l'alie pol'né n
minih30785minih30785Baby Doll (1956) 
Baby Doll n
minih61968minih61968Pikantní salsa (2006) 
Hot Tamale n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.8 %
7   - curil
6   - jarda53
9   - clara.bow
6   - Angelika28
8   - hvezdyn
7   - Bara.40
7   - Misantrop
9   - melakara
8   - nick4
7   - satyr
8   - rosta12
10 - dederon
8   - vo.truhlas
7   - kreator23
7   - tvo
7   - Premek14
10 - frankvojta
4   - robert55
9   - alex.danie

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

34 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

49 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

114 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

14 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.549/0.521