Zari
ohodnotit

Mrtvý muž

Made Men

Další název:
Profesionální lhář / 12 miliónov dolárov (SK)
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
87 minut
„Když lhář získá důvěru.“
Popis / Obsah / Info k filmu Mrtvý muž
Bývalý účetní chicagské mafie Bill Manucci připravil své chlebodárce o 12 milionů dolarů. Velký balík peněz mu však nadělal spoustu problémů. Před profesionálními zabijáky a jejich nelítostným šéfem Milesem se ukryl na venkově a doufal, že ho tu nikdo neobjeví. Jenže se brzy přesvědčí, že mafie nezapomíná ani neodpouští a své peníze chce za každou cenu zpět. A není jediná, kdo má o ně zájem. Bill se peněz, o kterých je skálopevně přesvědčený, že patří jemu, nechce vzdát. Když je předem varován, že ho navštíví muži tajuplného mafiánskeho bosse, raději manželku Debru pošle do bezpečí. I když ho mafiáni chytí, podaří se mu utéct, ale v patách má i majitele drogové laboratoře, kterou při útěku zdemoloval.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Mrtvý muž
Bill Manucci (James Belushi) pracoval dlouhou dobu pro mafii jako účetní. Nyní si ulil dvanáct milionů dolarů a zdekoval se s penězi na venkov v bláhové naději, že ho mafie neobjeví. Šéf Miles po jeho stopách pošle nelítostné zabijáky, ale není jediný, kdo má o balík peněz zájem. Billovi se podaří utéct, ale v patách má stále pronásledovatele, ke kterým se přidávají další a další.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Mrtvý muž
Bill (JAMES BELUSHI – Vrtěti psem, Rolničky kam se podíváš, Rudé horko) má někde schovaných 12 milionů dolarů a před sebou malý problém – ty peníze patří chicagské mafii..

Autor/Zdroj: /reklamní materiály videodistributora


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama