reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mrtvý muž

Made Men

Další název:
Profesionální lhář / 12 miliónov dolárov (SK)
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
87 minut
„Když lhář získá důvěru.“

Celkové hodnocení filmu Mrtvý muž

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.7.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.7.2013
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.12.2008
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2010
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.7.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.10.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.4.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.10.2010
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.8.2013
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.11.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6396minih6396Dívka ze Západu (1965) 
Cat Ballou n
minih42948minih42948Hudbu složil, slova napsal (2007) 
Music and Lyrics n
minih23565minih23565Záměna (1983) 
Trading Places n
minih29872minih29872Pravda o Charliem (2002) 
The Truth About Charlie n
minih35467minih354671984 (1984) 
Nineteen Eighty-Four n
minih8323minih8323Hledám dům holubí (1985) 
Hledám dům holubí n
minih115703minih115703Špiónka (2012) [TV film] 
Die schöne Spionin n
minih109371minih109371Žlutá skála (2011) 
Yellow Rock n
minih41127minih41127Smůla (1998) [TV inscenace] 
Smůla n
minih18431minih18431Samotář v Seattlu (1993) 
Sleepless In Seattle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
8   - curil
7   - Pitryx
5   - LenC2
6   - Chrustyn
7   - Bara.40
6   - PORTER
8   - satyr
7   - Kycky
8   - oulisna
6   - rosta12
8   - zazrakpave
8   - MysteryIll

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

18:00 - 18:25

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - V nebi, pod zemí

17:15 - 18:15

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

19 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128909

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.39/0.37