Duben
ohodnotit

Obsah filmu Mr. Robot

 
Dramatický seriál "Mr. Robot" sleduje Elliota Aldersona (Rami Malek), mladého inženýra kybernetické bezpečnosti, který se zaplete s tajnou hackerskou organizací poté, co je najat jejím tajemným vůdcem (Christian Slater).

Seriál Mr. Robot, ověnčený Zlatým glóbem za nejlepší televizní drama, sleduje mladého programátora Elliota (Rami Malek), který zdokonalil umění počítačového hackerství. Elliot trpí vysilující sociální fobií. Má pocit, že se s okolním světem může bavit pouze tak, že hackuje jejich přístroje. Když zrovna nepracuje jako inženýr kybernetické bezpečnosti, používá své hackerské dovednosti k ochraně těch, na kterých mu záleží....
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

ponorka.bary
Hodnocení:
Přidáno: 1.11.2015
Zaprvé nechápu,jak někdo může psát   fundovaný názor na seriál po shlédnutí   pilotního dílu.Zadruhé spojení lidské   geniality a duševní nemocí/schizofrenie/,není   nic co bychom hlavně v životopisných   seriálech,či filmech neviděli.V kontextu   dnešní doby a hlavně oboru IT,vyznívá toto   spojení velmi neotřele a zajímavě.Pokud tuto   hlavní dějovou osnovu doplníte o téma pomsty a   sociální rebelii na hranici kyberzločinu,vše   spojíte s umně provedenou režií,máte o   úspěch,tedy alespoň u mne postaráno.A to   přesně splňuje Mr.Robot.
karlosphonic
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.7.2015
Existuje skupina mocných lidí,která potají   vládne světu.Jde o neznámé lidi.Jsou to ti   nejbohatší z nejbohatších a bez dovolení si   hrají na boha.
Takto začíná vyprávění v   novém seriálu Mr. Robot,který se pilotem   katapultoval mezi nejlepší seriály tohoto   roku.Právem.Mr. Robot mě zatím pohltil beze   zbytku.Domnívám se,že by mohl doplňovat   seriálový trojúhelník na poli vytváření   moderních světových dějin Spojenými   státy.Homeland na poli špionážním,House of   cards na poli politickém a Mr. Robot na poli   kybernetickém.
Že se vytváří revoluce   pomocí hackování není žádná   utopie.Vzpomeňme na nedávnou demokratickou   revoluci na Islandu s pomocí wikileaks v čele s   Assangem.
Jsem zvědavý na další díly,na   propracovanost nejednoznačných charakterů,na   zvraty.Pilot vše obsahoval v míře vrchovaté a   také doufám,že Christian Slater bude v   dalších dílech.Mám obavy,aby ženské role   mladých dam neobsahovala příliš heroického   výkonu pro teenagerské publikum,který v   konečném důsledku vypadá   vyumělkovaně.
Zatím 80 procent
P.S. Po   první sérii dávám 60 procent a nevím,zda se k   seriálu vrátím.Pro mě příliš zaměřený na   teenagerské publikum a nelíbí se mi jakoby   rozdvojená osobnost hlavního hrdiny.Tím se   příliš dějem kličkuje bez efektu než aby se   šlo přímo na cíl.Vše je "co by se   stalo,kdyby se stalo".A ono se zase toho za   10 dílů tolik nestalo.Pravda,zhroutil se   finanční svět,ale nějak jsme ten den   propásli.
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.7.2015
Nový Dexter?
Seriálová novinka Mr.Robot má velké ambice.   Fanoušci i filmový kritikové pějí ódy. I já   jsem byl do příběhu vtažen okamžitě a to se   v tom IT světě moc nevyznám. Náš hrdina není   zrovna klaďas, ale na druhou stranu není ani moc   záporák. Prostě něco mezi, pač jeho genialita   se mísí s jeho vnitřními démony a děj je   nasáklý takovou zvláštní, pro diváka   lákavou temnotou a neznámem. Rami Malek je jako   hlavní hrdina více než zajímavý týpek a já   jsem natěšen, co bude dál.....
Elliot je   mladý programátor, který má problém navazovat   vztahy s lidmi. Má pocit, že se s okolním   světem může bavit pouze tak, že hackuje jejich   přístroje. Pracuje u bezpečnostní firmy, kde   ale musí skrývat své skutečné umění. Navíc   ho osloví tajná hackerská organizace, která   chce s jeho pomocí zničit nadvládu jednoho   procenta nejmocnějších lidí světa, kteří   údajně řídí běh dějin(oficiální text   distributora)
Seriál byl hned po prvním díle   prodloužen i na příští rok. Za mě S1=10   dílů 75%


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10