reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Moře, náš osud

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.8.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.8.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2014
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2009
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50907minih50907Princezny nejsou vždycky na vdávání (1985) [TV film] 
Princezny nejsou vždycky na vdávání n
minih14735minih14735Od dvanácti do tří (1976) 
From Noon Till Three n
minih48196minih48196Hostinec U létavého draka (1971) [TV inscenace] 
Hostinec U létavého draka n
minih14384minih14384Noc předtím (1988) 
The Night Before n
minih69319minih69319Slečna Marplová V - Rozbité zrcadlo (2010) [TV film] 
Marple: The Mirror Crack'd from Side to Side n
minih2751minih2751Alamo (1960) 
The Alamo n
minih58169minih58169Skřítek Rolli (2007) 
Röllin sydän n
minih30832minih30832Král v New Yorku (1957) 
A King In New York n
minih16991minih16991Proces (1992) 
The Trial n
minih142482minih142482Dakota Incident (1956) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
9   - curil
9   - clara.bow
8   - pataamat
8   - melakara
8   - miratskyl
5   - tvo
7   - kejtl

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

14 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

114 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.553/0.531