reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Místenka bez návratu

Další název:
Odcizení (prac. název)
Rok:
1964
Délka:
79 minut
Premiéra v ČR:
19.2.1965

Celkové hodnocení filmu Místenka bez návratu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.6.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.10.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.4.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.6.2014
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.10.2013
nufik001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2015
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.11.2008
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
10.11.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.6.2015
stvspm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.8.2010
Bimbaša
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
pikolik77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.6.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22511minih22511Víkend na Zuydcoote (1964) 
Week-end a Zuydcoote n
minih31198minih31198Rozvodová záležitost (1932) 
A Bill of Divorcement n
minih25301minih25301Ja milujem, ty miluješ (1980) 
n
minih44346minih44346Škoda že je to taková potvora (1954) 
Peccato che sia una canaglia n
minih27760minih27760Jak jsem balil učitelku (1998) 
Rushmore n
minih16286minih16286Policajt v Beverly Hills (1984) 
Beverly Hills Cop n
minih16149minih16149Pohrdání (1963) 
Le mépris n
minih33342minih33342S tebou i bez tebe (2001) 
Me Without You n
minih45837minih45837Rytmus života (2006) 
Pope Dreams n
minih50829minih50829Stepfordské paničky (1975) 
The Stepford Wives n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.6 %
6   - Erkul
7   - curil
6   - hvezdyn
5   - Snura
6   - melakara
4   - ponorka.ba
10 - nufik001
10 - dederon
6   - rosta12
2   - Warden
10 - Gremmie
7   - stvspm
6   - Bimbaša
4   - pikolik77

TV Program

ČT1 - (?)

12:00 - 12:20

8 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Obrázky z Francie: Alsasko

11:55 - 12:10

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Polední zprávy

12:00 - 12:10

8 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.547/0.523