reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Michael Jackson - Video Greatest Hits /History

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 84.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.7.2015
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.7.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.6.2008
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.8.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2009
Jiika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.3.2008
ELEONORA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.10.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.4.2011
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.2.2010
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.3.2009
sansiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.4.2009
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.6.2009
setler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.7.2011
freaxonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
RoboDevil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.8.2009
narvah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
Danda31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.1.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30869minih30869Dobrý voják Charlie (1918) 
Shoulder Arms n
minih64564minih64564Tajemná truhla (2007) [TV inscenace] 
Tajemná truhla n
minih15277minih15277Reflektor smrti (1964) 
Pădurea spânzuraţilor n
minih29855minih29855Santa kdo? (2000) 
Santa Who? n
minih48695minih48695Únos dítěte (1995) [TV film] 
A Child Is Missing n
minih38430minih38430Rudá voda (2003) [TV film] 
Red Water n
minih39287minih39287Bláznivá dovolená bratrance Eddieho (2003) 
Christmas Vacation 2: Cousin Eddie's Island Adventure n
minih51677minih51677Poslední flám (1986) [TV film] 
The Last Fling n
minih65170minih65170Krach (2010) 
Trader Games n
minih8752minih8752Hrozba smrti (1989) 
Road House n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

84.5 %
7   - curil
9   - ajaajena
8   - Bara.40
7   - REKBRIT
9   - Faye
8   - R.RICKIE
9   - Jiika
10 - ELEONORA
10 - POMAJZ
1   - miroslav22
9   - Pauleto
8   - iris
9   - rika-ml
10 - sansiro
9   - renya007
10 - setler
7   - freaxonic
10 - RoboDevil
9   - narvah
10 - Danda31

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

56 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mazl...

17:20 - 18:15

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

16 minut již uběhlo
114 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! Poslední večeře

17:35 - 18:55

1 minut již uběhlo
79 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.079/1.049