Zari
ohodnotit

Mezi námi přáteli [DVD]

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
5.10.2006
„Humorná sonda do manželského života“

Komentáře k filmu Mezi námi přáteli

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.9.2014
Je to pěkná blbina, ale   chvílemi jsem se dobře   bavil. Styl režie Vlada   Štancla, jakož i jeho   přiměřený herecký výkon,   nebude zřejmě přístupný   každému. Zábavné jsou   zejména dvě situace u   sexuologa Jana Přeučila. I   když jeho expresivní projev   nemusím, tentokrát ve filmu   exceluje a je opravdu   výborný.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.11.2012
Niet nad pozeranie hokeja v práci
Väčšinou to je   prezentované ako odpad, alebo   jednoducho hardcore béčko   pre otrlých. No určite je to   tak trocha nezvyčajný film.   Vyložený des nie, ale zas je   rozhodne z neho človek   zmätený. Hlavná línia je o   chlapíkovi, ktorý zistí,   že neuspokojuje ženu preto,   lebo ho má malého. Je   zvláštne, že takéto   myšlienky napadajú   dospelého človeka, pretože   aj menej obdarení vedia,   pozor, teraz budem sprostý,   aj malý šašo vie urobiť   veľký cirkus. Problém bude   isto niekde inde, ale náš   hrdina je stále z toho   smutný a znepokojený, tak si   ho teda radšej porovnáva s   kamošom, obzerá   spolusprchujúcich sa na   plavárni, či mladý, zrejme   novozačínajúci párik, a   má pri tom neskutočne   pitomé monológy. Radšej   namiesto malicherností si   mohol hľadať nejaký džob a   zhŕňať zlato, na to baby   letia určite. Čiže v tejto   rovine film jasná jednička,   odpad. Avšak na druhej strane   tu nájdeme skvelé záseky v   podaní troch pekelných   postáv a to postava   šialeného sektára (Jaromír   Dulava), ktorý z vás zmyje   špinu konzumu pomocou   vyvolenia vás prorokom,   sexuológa Jana Přeučila,   ktorý si túto postavu   (nielen brutálnymi   hláškami) očividne užíval   a vrchol filmu v podobe   neuveriteľne skorumpovaného   novinára Dalibora Gondíka.   Tieto postavy tomu dávajú   šmrnc a aj som sa pobavil.   Ťažko to nejak objektívne   hodnotiť, toto nie je bežný   snímok pre bežného diváka,   už nálepka na DVD Český   Nezávislý Film napovedá   dosť

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ferdynand Matysik

Matysik Ferdynand

Naposled navštívené:
Ferdynand Matysik

Matysik Ferdynand