reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mezi námi přáteli [DVD]

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
5.10.2006
„Humorná sonda do manželského života“

Celkové hodnocení filmu Mezi námi přáteli

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.9.2014
volam.sa.pistik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.11.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.5.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.8.2009
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.9.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2008
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.3.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.7.2009
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2009
Kotrca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2008
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.5.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23549minih23549Zálesák (1996) 
Forrest Warrior n
minih55064minih55064Honička na playboye (1996) 
A Thin Line Between Love and Hate n
minih10395minih10395Kokosy na sněhu (1993) 
Cool Runnings n
minih31651minih31651Do poslední kapky krve (2000) 
Time and Tide n
minih34295minih34295Zamilovaná do vraha (2001) 
Life Without Dick n
minih57282minih57282Čtyři hvězdičky (2006) 
Quatre étoiles n
minih51904minih51904Kapitán (2005) [TV seriál] 
Il capitano n
minih89742minih89742Chcete být milionářem? (2000) [TV pořad] 
Chcete být milionářem? n
minih41243minih41243V zajetí (2005) [TV film] 
Landslide n
minih69409minih69409Intimní past (2010) 
The Resident n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.4 %
7   - curil
5   - volam.sa.p
4   - Kycky
6   - oulisna
5   - Zaplman
8   - Area
7   - gyzmo
4   - tvo
7   - rika-ml
7   - Kotrca
2   - PERNIKAR

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

34 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

19 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.504/0.48