reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Metro

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
3 minut

Celkové hodnocení filmu Metro

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.7.2007
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2006
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.7.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2009
mts.813
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26745minih26745Bohouš (1968) [TV film] 
n
minih29355minih29355Včelka Mája (1975) [TV seriál] 
Mitsubachi Maya no boken n
minih46235minih46235Láska a jiné pohromy (2006) 
Love and Other Disasters n
minih13236minih13236Může to potkat i vás (1994) 
It Could Happen to You n
minih35412minih35412Pán prstenů: Návrat krále (2003) 
The Lord of the Rings: The Return of the King n
minih28370minih28370Cirque de Soleil: Quidam (1999) 
Quidam n
minih4875minih4875Bylo nás pět (1994) [TV seriál] 
Bylo nás pět n
minih25473minih25473Za dva groše naděje (1952) 
Due soldi di speranza n
minih28687minih28687Formule! (2001) 
Driven n
minih51789minih51789Waylonova výchova (2004) [TV film] 
Raising Waylon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
8   - georginaa
7   - Dex
8   - Rendys
6   - Zdenek13
7   - tvo
5   - mts.813

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

36 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.439/0.42