reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Metallica - Live At San Diego

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 92% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2008
volam.sa.pistik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2015
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2009
jochen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.7.2015
messerschmitt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.8.2007
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.2.2010
Vok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2016
arciking
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.10.2008
Michal1667
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.3.2006
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.11.2007
xmatasek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.6.2007
hard
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.5.2009
Shogin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.10.2008
tomas.m.vranan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18564minih18564Sedm havranů (1967) 
n
minih54409minih54409O skřítku Racochejlovi (1997) [TV seriál] 
O skřítku Racochejlovi n
minih39482minih39482Aeon Flux (2005) 
Æon Flux n
minih66741minih66741Pařba v Bangkoku (2011) 
The Hangover Part II n
minih98688minih98688Přežili jsme invazi (2012) 
Saints and Soldiers: Airborne Creed n
minih22449minih22449Vesničko má, středisková (1985) 
Vesničko má, středisková n
minih41399minih41399Lékařská akademie (2004) 
Intern Academy n
minih38868minih38868Griffin a Phoenixová (1976) [TV film] 
Griffin and Phoenix: A Love Story n
minih18637minih18637Sen o krásné panně (1994) [TV film] 
Sen o krásné panně n
minih15203minih15203Otec a otec (1983) 
Les compères n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

92 %
10 - ignac1
8   - volam.sa.p
9   - REKBRIT
7   - R.RICKIE
7   - jochen
10 - messerschm
9   - Pauleto
8   - Vok
10 - arciking
10 - Michal1667
10 - dx23
10 - xmatasek
10 - hard
10 - Shogin
10 - tomas.m.vr

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

37 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Vražedná n...

15:30 - 16:20

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Mraky na obzoru (1995) [TV fil...

15:35 - 17:30

7 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128907

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.163/0.14