Zari
ohodnotit

Město šílenců

Mad City

Rok:
1997
Délka:
114 minut
Premiéra v ČR:
21.5.1998
„Jeden muž udělá chybu. Druhý z ní udělá šíleně představení“
Popis / Obsah / Info k filmu Město šílenců
Televizní reportér Max Brakcett natáčí v kalifornském městě Madeline rutinní reportáž s ředitelkou místního muzea. Než stačí odejít, objeví se v muzeu propuštěný hlídač Sam Baily. Protože s ním nechce ředitelka mluvit, zamkne dveře a uvězní tam tak nejenom ji, ale také několik malých dětí. O Maxovi ukrytém na záchodě nemá zpočátku ani tušení. Reportér, jenž tuší sólokapra, se spojí s kolegy venku. Uvědomuje si, že Sam je jen obyčejný nešťastník, a přesvědčí ho, aby mu poskytl interview, s jehož pomocí by mohl získat na svou stranu veřejné mínění. Se Samovým svolením pak vyjde ven, aby uklidnil rodiče a promluvil s náčelníkem policie, která mezitím muzeum obklíčila. Sam jako projev dobré vůle propustí několik dětí a před kamerou pak s láskou mluví o své manželce a dvou dětech. Opravdu se mu daří získat mínění na svou stranu, jenže pak ho opět začne ztrácet, když ve stále vypjatější situaci nad sebou ztratí kontrolu a začne střílet do vzduchu. Na místě se objeví agent FBI Dobbins, který začne připravovat velkou akci, a vzápětí dorazí Kevin Hollander, prominentní moderátor televizní sítě CTN, bezohledná hyena, ochotná využít pro svou kariéru kdejakou špinavost. Max pochopí, že jeho kolega chystá nějaký podraz. Sam už je ze situace vyčerpaný. Uvědomí si, že prohrál, a rozhodne se pustit všechny rukojmí. Jenže právě tuto nešťastnou chvíli si vybere k zásahu Dobbins.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Město šílenců
Sam Baily (JOHN TRAVOLTA) pracuje u ochranky v Přírodopisném muzeu. Žije šťastným životem. Alespoň do té doby, dokud nepřijde o práci. Max navštíví muzeum, aby udělal interview s ředitelkou muzea. Ve stejnou chvíli se však v muzeu objeví Sam, který přišel požádat, aby mu byla jeho práce vrácena. Jeho zoufalá snaha přesvědčit ředitelku však nevede nikam a tak mu nezbývá nic jiného, než ........ vytáhnout pušku!


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Město šílenců
Televizní reportér Max Brackett je odložen pro neprofesionální pietu k mrtvým do provinční filiálky v Madeline, kde má jen mizivou šanci vrátit se zpět na mediální výsluní. Ale zrovna když natáčí banální reportáž v městském muzeu, přijde si s jeho ředitelkou popovídat čerstvě propuštěný Sam Baily. Má naivní pocit, že s puškou a batohem třaskavin se mu podaří vysvětlit, že správa muzea šetřila na nesprávném místě. Potom padne osudný výstřel a Max, který je při tom, má konečně svoji velkou story. V přímém přenosu představuje světu "teroristu" Bailyho, který v jeho režii dokonce získává sympatie veřejnosti. Ale pak na scénu nastupuje těžká mediální váha Kevin Hollander, který se rozhodl, že tuto story převypráví po svém…

Autor/Zdroj: /reklamní materiály distributora


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Na forbíně TM (2012) [TV pořad...

00:25 - 01:10

10 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Mořští vlci (1980)

00:20 - 02:15

15 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

NOVA - Avengers: Infinity War (2018)

21:55 - 00:55

160 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Dech života (1987)

00:30 - 03:25

5 minut již uběhlo
170 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Pastýřka od sv.Kateřiny

Pastýřka od sv.Kateřiny

Leila Arcieri

Arcieri Leila

Robot Emil

Robot Emil
Robot Emil

Naposled navštívené:
Pastýřka od sv.Kateřiny

Pastýřka od sv.Kateřiny

Leila Arcieri

Arcieri Leila

Robot Emil

Robot Emil
Robot Emil