reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Matka

Mother

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
104 minut
„Nikdy není pozdě na to pochopit a předělat svoji matku!“

Celkové hodnocení filmu Matka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2011
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.7.2010
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2008
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2012
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42561minih42561Štědrý večer pana rady Vacátka (1972) [TV inscenace] 
Štědrý večer pana rady Vacátka n
minih3721minih3721Beethoven 2 (1993) 
Beethoven's 2nd n
minih2427minih2427A co když je to láska? (1994) [TV film] 
This Can't Be Love n
minih23066minih23066Vymítač ďábla II: Kacíř (1977) 
The Exorcist II - The Heretic n
minih61179minih61179Druhá manželka (1998) 
La seconda moglie n
minih14846minih14846Ohlédni se v hněvu (1959) 
Look Back in Anger n
minih6747minih6747Donská povídka (1964) 
Donskaja povesť n
minih122638minih122638My 2 (2014) [2k digital] 
My 2 n
minih22994minih22994Všude dobře, doma nejlíp (1994) 
North n
minih74096minih74096Cesta do Shilohu (1968) 
Journey to Shiloh n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
7   - curil
7   - Serpentina
7   - payo1555
8   - melakara
6   - rosta12
8   - me22dec
8   - Zdenek13

TV Program

ČT1 - Taggart (1983) [TV seriál]

23:20 - 00:15

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Pouta (2009)

22:05 - 00:25

89 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Konec světa (1999)

22:05 - 00:20

89 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

23:20 - 00:15

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140537
Osobností: 602576
Fotografií: 520690
Plakátů: 252168
Obsahů a biografií: 129563

Poslední komentáře

Pokémon (1997) [TV seriál]

Pokémon
Tento komerční animák je   důležitým mezníkem v   historii Anime, neboť tímto   výtvorem totiž odstartovala   nová éra Anime, bohužel   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Šípková Růženka (2001) [TV seriá...

Šípková Růženka
Velmi slabý seriál o   přehnaně sebevědomé   feministce, která si   mermomocí chce hrát na   velkopodnikatelku a je jí   fuk, co pro to udělá a více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Chlapci a chlapi (1988) [TV seri...

NAPROSTÝ HNUS

Chlapci a chlapi
SERIÁL JE HRUBOU URÁŽKOU   TĚCH CO NA DVA ROKY MUSELI   JÍT DO VOJENSKÉ   SLUŽBY.(přesně jak píše i   curil) Je zkreslený a   nepravdivý, více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1...

Ace Ventura: Zvířecí detektiv
Trapnost 1. Triedy.... To   Careyho vyslamivanie a tie   trapne pohyby na to sa neda   divat...

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 2 / 10

Temný Kraj (2017) [TV seriál]

Ne éé

Temný Kraj
tak to byla reakce na   zhlédnutí prvního   dílu.Holky Bártů si spletly   asi žánr.Je možné že se   to v pokračování zlepší?   O tom zatím silně pochybuji.

Autor: lion71 | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.415/0.395