reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Macarena

Looking For Lola

Další název:
Looking for Lola, Macarena (pracovní název)
Žánr:
Rok:
1998
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Macarena

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.3% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.9.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.5.2009
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.10.2006
sarka76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.11.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
iritia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2006
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
kouba001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
jason6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32655minih32655Poslední loupež (2001) 
Heist n
minih26883minih26883Zápisník zmizelého (1969) [TV film] 
n
minih50827minih50827Richard Sharp - Nebezpečné poslání (2006) [TV film] 
Sharpe's Challenge n
minih8323minih8323Hledám dům holubí (1985) 
Hledám dům holubí n
minih27290minih27290Bible - Bitva o Jericho+David a Goliáš (1995) 
n
minih58892minih58892Věrný pes Čiko (1987) 
Hačiko monogatari n
minih39831minih39831Na skle malované (1980) [TV inscenace] 
Na skle maľované n
minih24552minih24552Žena pod křížem (1937) 
Žena pod křížem n
minih9082minih9082Ike (1979) [TV minisérie] 
n
minih33688minih33688"Mé jméno je..." (2001) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.3 %
6   - satyr
6   - MaKy92z
6   - Rendys
6   - Zdenek13
5   - iris
5   - sarka76
4   - marimari
8   - iritia
9   - sekkos
5   - mirisek
4   - Collie
10 - kouba001
7   - jason6

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

98 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

98 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

78 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

83 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139539
Osobností: 599423
Fotografií: 517171
Plakátů: 250329
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.082/1.059