reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Má nejlepší přítelkyně [TV film]

My Very Best Friend

Další název:
Moje nejlepší přítelkyně
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
92 minut
„Dramatický příběh o přátelství, v jehož pozadí je ukryta závist, zrada a smrt“

Celkové hodnocení filmu Má nejlepší přítelkyně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.7% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.6.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.10.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.5.2008
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2008
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
bohus001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4844minih4844Byl jsem lynčován (1936) 
Fury n
minih36858minih36858Bláznivé holky na lovu (1997) 
B*A*P*S n
minih48441minih48441Obchodní dům hrůzy (1986) 
Chopping Mall n
minih112065minih112065Reggieho modlitba (1996) 
Reggie's Prayer n
minih56430minih56430Prorok (2009) 
Un prophète n
minih29716minih29716Supersvůdníci (2001) 
Tomcats n
minih115750minih115750Špión (2015) 
Spy n
minih43708minih43708Mrtvá a živá (1997) [TV film] 
Rebecca n
minih64019minih64019Divnej týpek (2009) 
Gentlemen Broncos n
minih72822minih72822S.W.A.T.: Pod palbou (2011) [Video] 
S.W.A.T.: Firefight n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.7 %
4   - curil
5   - satyr
5   - Rendys
3   - T800
5   - valentine
6   - marimari
5   - 10kacka10
8   - mirisek
4   - Collie
8   - Karolin.Sa
5   - bohus001

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou

15:00 - 15:55

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Sibiřští bojovníci s ohněm

15:30 - 16:25

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Hádej, kdo jsem! (2007) [TV po...

15:15 - 16:25

35 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140624
Osobností: 602762
Fotografií: 520988
Plakátů: 252273
Obsahů a biografií: 129652

Poslední komentáře

V zajetí démonů (2013)

Bubáci

V zajetí démonů
Hororová mozaika poskládaná   dohromady z různých   snímků. Od Čarodějek ze   Salemu(1957) přes   Hitchckockovy Ptáky(1963) až   po Vymítače více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

Jezerní královna (1997)

Jezerní královna
Krásná pohádka s krásnou   hudbou, skvělým obsazením,   krásnými scénami. I přes   občasnou ponurost pustim   dětem rozhodně spíš tohle   než více >

Autor: a.b. | Hodnocení: 10 / 10

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.912/0.885