reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Loulou

Země:
Rok:
1980
Délka:
101 minut
„Milostné drama o síle vášně, schopné smést všechny společenské konvence a zábrany.“

Celkové hodnocení filmu Loulou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.10.2009
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.4.2011
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2012
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.1.2010
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.12.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.8.2011
MUNRO2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.6.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih86113minih86113Zimní příběh (2014) [2k digital] 
Winter's Tale n
minih41056minih41056Pohádka o lidské duši (1986) [TV inscenace] 
Pohádka o lidské duši n
minih79679minih79679The Pet (2006) 
The Pet n
minih140602minih140602Ash vs Evil Dead (2015) [TV seriál] 
Ash vs Evil Dead n
minih10143minih10143Když Harry potkal Sally... (1989) 
When Harry Met Sally n
minih63331minih63331Karla a Jonas (2010) 
Karla og Jonas n
minih5613minih5613Četník a četnice (1982) 
Le Gendarme Et Les Gendarmettes n
minih75973minih75973Valdemarův odkaz (2010) 
La herencia Valdemar n
minih68350minih68350Pekař Vilém a sličná Naďa (1972) [TV film] 
n
minih70976minih70976Superhvězda Superman (2010) [Video] 
All Star Superman n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82 %
9   - curil
7   - Zimmy871
8   - olgab
8   - Kycky
5   - Faustka
9   - oulisna
9   - phorsky1
8   - rosta12
9   - miroslav22
10 - MUNRO2

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

32 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

112 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

12 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.504/0.477