reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kožená maska

Nez de cuir

Další název:
Gentiluomo ďamore/Leathernose/Naso di Cuoio/Lädernäsan/Nariz de cuero
Rok:
1952
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
26.3.1952

Celkové hodnocení filmu Kožená maska

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2008
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.6.2008
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih93892minih93892Ladíme! (2012) [DCP] 
Pitch Perfect n
minih40082minih40082Moje velká indická svatba (2004) 
Bride and Prejudice n
minih55498minih55498Letadlová loď Enterprise (2006) [TV seriál] 
The Empire's Last Stand n
minih37269minih37269Bohatství slečny Kronkiové (1997) [TV film] 
Bohatství slečny Kronkiové n
minih12167minih12167Maturita za školou (1973) 
n
minih9605minih9605Jeřábi táhnou (1957) 
Leťat žuravli n
minih29716minih29716Supersvůdníci (2001) 
Tomcats n
minih43742minih43742Harlow (1965) 
Harlow n
minih25070minih25070Hannibal (1968) 
Hannibal Brooks n
minih89701minih89701Machři 2 (2013) 
Grown Ups 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
7   - curil
8   - jarda53
8   - clara.bow
6   - mia
8   - Edward52
7   - Zdenek13

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

13:55 - 15:20

77 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

22 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 2.066/2.043