reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Klub odložených

Další název:
The Club of the Laid Off
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
24 minut

Celkové hodnocení filmu Klub odložených

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.8.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.5.2014
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2014
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.12.2008
mmaat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.2.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67200minih67200Tintin a jezero žraloků (1972) 
Tintin et le lac aux requins n
minih6183minih6183Děvčátko, neříkej ne! (1932) 
n
minih51745minih51745Škola pro všechny (2006) 
L'école pour tous n
minih34107minih34107Lara Croft Tomb Raider: Kolébka života (2003) 
Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life n
minih10114minih10114Kdo seje vítr (1960) 
Inhert the Wind n
minih21259minih21259Trápení (1961) 
n
minih24613minih24613První a poslední (1959) 
n
minih34010minih34010Jsem agent (2002) 
I Spy n
minih8682minih8682Hráč (1998) 
He Got Game n
minih13421minih13421Nabité pušky (1993) 
Ned Blessing n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
7   - curil
7   - Faye
8   - melakara
6   - Zimmy871
5   - jakuza29
8   - mmaat
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

The Shrine (2010)

Cosi na kopci

The Shrine
Za hory za lesy daleko odtud ,   kdesi v Kanadě žila byla   ambiciozní novinářka.   Místní včelstvo zdejších   farmářů ji příliš   netáhlo a více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.51/0.486