reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Klub odložených

Další název:
The Club of the Laid Off
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
24 minut

Celkové hodnocení filmu Klub odložených

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.8.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.5.2014
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2014
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.12.2008
mmaat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.2.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25152minih25152Ta zatracená kočka! (1997) 
That Darn Cat n
minih63272minih63272Nehody se stávají (2009) 
Accidents Happen n
minih8641minih8641Hra o královnu (1980) 
Hra o královnu n
minih47914minih47914Max Payne (2008) 
Max Payne n
minih6719minih6719Don Gio (1992) 
n
minih129753minih129753Přímý volný kop (2011) 
Libre directo n
minih39740minih39740Zvěd (1983) 
Der Scout n
minih20404minih20404Tah jezdcem (1992) 
Knight Moves n
minih43770minih43770Všichni starostovi muži (1996) [TV seriál] 
Spin City n
minih20110minih20110Šampióni 3 (1996) 
D3: The Mighty Ducks n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
7   - curil
7   - Faye
8   - melakara
6   - Zimmy871
5   - jakuza29
8   - mmaat

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Peking, město proměn

17:10 - 18:05

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:50 - 17:45

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140560
Osobností: 602618
Fotografií: 520707
Plakátů: 252181
Obsahů a biografií: 129568

Poslední komentáře

Angelika, markýza andělů (1964)

Angelika, markýza andělů
Jméno Angelika je na poli   historických romantických   filmů obrovský pojem. Nic   fenomenálnějšího snad   natočeno do této chvíle   nebylo. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ani ve snu! (2014)

???

Ani ve snu!
No ať přemýšlím jak   přemýšlím tak se tady   něco nepovedlo. Může mi   někdo říct o čem to je ?   Možná je to něčí debut,   ale trochu se to více >

Autor: 5000 | Hodnocení: 2 / 10

Green Room (2015)

Green Room
No, natočeno je to skvěle.   Hodně lehce se tomu uvěří.   Hodně potěšily poctivé   efekty, žádné digi, a velmi   dobří herci. Co už mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Kluci (2015)

Kluci
Po delší době jsem   vzhlédla skvělé švédské   drama. Co vzhlédla, spíš   jsem zírala, jak se děj   odvíjí. Příběh trochu   pohádkový více >

Autor: petule611 | Hodnocení: 8 / 10

The Gravedancers (2006)

Křepčit na hrobě má své důsledky...

The Gravedancers
Poslední rozloučení se   zesnulým kamarádem může   vyvolat nejen staré   vzpomínky a vášně ale i   temné síly které jen   čekají jak proniknout více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.61/0.587