Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Kdybych byl pánbíčkem
"Kdybych byl pánbíčkem" je veseloherní německý film, poskytující především známému komiku Hansu Moserovi bohaté příležitosti, aby v hlavní postavičce hotelového podomka rozehrál svůj známý a neselhávající hlasový a mimický rejstřík zase jednou v samostatné a stěžejní roli. Proto ani tak příliš nezáleželo na ostatním v tomto veselém i vkusně režírovaném a rušném filmu.

Líčí se v něm příběh dlouholetého nepatrného zaměstnance velkého hotelu Evropa, jehož touhou a snem je stát se všemocným "pánbíčkem", jímž je v jeho očích hotelový vrátný. Náhoda, která mu umožní na den vládnout skutečně v hotelové hale, zároveň připraví málem i hotel o všechny jeho zákazníky, když nezlomná podomkova snaha co nejlépe obsloužit a zajistit hotelu jeho nejlepší hosty způsobí naopak zmatek nad zmatek v jejich soukromých záležitostech a diplomatické zákroky horlivého vrátného zamotají všechny případy a osudy až beznadějně.

Ale právě v tom, jak horlivý malý človíček nezoufá a v situaci docela beznadějné pohotově využívá šťastné shody okolností, jež mu umožní odhalit i mezinárodního zloděje, kterému před tím zcela nevědomky přímo umožnil řádění v hotelu, je i cena této nenáročné veselohry.

Vedle obvykle natrpkle horlivého a ustaraného Mosera, hrají tu za režie Hanse Zerletta velmi půvabná Irenne von Meyendorfová, někdejší známý milovník Ivan Petrovič osamělého umělce ubytovaného v hotelu, Margit Symo, Fritz Odemar a jiní.


Autor: Asmodej

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vražda v Orient expresu (1974)

14:20 - 16:25

123 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Tělo v mé hlavě

16:20 - 17:25

3 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

53 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:30 - 16:40

53 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Reklama