Zari
ohodnotit

Kdo chce zabít Nancy?

Downloading Nancy

Žánr:
Rok:
2008
Délka:
102 minut
„Hledá někoho, kdo s ní skoncuje.“

Komentáře k filmu Kdo chce zabít Nancy?

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
PORTER
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.1.2015
Docela nudná psycho   podívaná,i když herecké   výkony docela ušly ale   příběhově nuda ani nahá   M.Bello to neoživila,nebylo   čím nebylo na co koukat   vždyť je plochá jak prkno a   ještě k tomu celá   pořezaná od   sebepoškozování,ztráta   času.
Mlapiska
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.2.2012
Hluboká sonda do nitra duše   jedné utrápené a životem   zkoušené ženy? Dost   možná, to ať posoudí   každý sám. I přes skvělý   výkon Marii Bello na mě tato   snaha o psychologicky silný   film nedolehla, zpracování   se blíží velké nudě.
hledaseniki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.9.2011
Downloading Nancy
Zoufalost, film, který mě   nebavil a jediné o čem se   dá vlastně mluvit jsou   herecké výkony, především   tedy výkon Marii Bello,   která byla naprosto   vynikající. Jinak film je   až přehnaně depresivní a   rozhodně tam bylo pár   momentů, kdy se tam nic   nedělo. Co mě překvapilo   byla délka filmu, až   přehnaně dlouhé na podobné   téma. Film podle skutečné   události, které mám   obvyklé ráda, ale tenhle se   do mého nej seznamu   nedostane.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Pier Giuseppe Murgia

Murgia Pier Giuseppe

Naposled navštívené:
Pier Giuseppe Murgia

Murgia Pier Giuseppe