Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Každá koruna dobrá
POZOR SPOILER

Pan Emil Tůma má rodinku a je zaměstnán jako sazeč. I na ně dolehne bytová krize. Proto slavnostně oznamuje manželce Blance, že je přijali do bytového družstva. Jenže pak za ním přichází člověk, který mu oznamuje, že zdědil po svém strýci vilu. Ovšem řádí zde už skupinka lidí. Jsou to nepoctivci jedním coulem. Mají spolek, kterému říkají KáKáDé, totiž každá koruna dobrá, a provozují zde věci nevídané. Z Emila se stává rázem pan domácí. Z dosti věcí mu zůstává rozum stát. Ocitá se připoután v křesle a stává se zajatcem. Strýc byl totiž vynálezce. Mezitím se do vily trousí spousta lidí. Stávají se obětí bytových podvodů. Ovšem je zde i podvodný malíř, ale také „spiritisté“. Přijde sem i paní Tůmová a dostane se do drápů podvodníka. Toho sice policie zatkne /65/, ale tito policisté jsou podvodníkovi spolupracovníci. A vzniká zmatek nad zmatek…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Každá koruna dobrá
Nadmíru komunální a nepovedená satira na podvodníky, kteří využívají přechodných nedostatků a soukromě se obohacují na důvěřivosti ostatních občanů. Je až obdivuhodné, kolik dobrých herců se dokázalo vejít do tak špatného filmu.
Václav Březina: Lexikon českého filmu

Rodina Tůmova bydlí ve vile, kterou jim odkázal strýc. Ten vybavil dům spoustou technických zlepšení a navíc byl šéfem bandy podvodníků. To však noví obyvatelé vůbec netuší a tak je stojí velké úsilí přivést život v tomto domě do normálních kolejí.


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Auto moto test

18:40 - 18:55

4 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

14 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

49 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Reklama