Duben
ohodnotit

Obsah filmu Každá koruna dobrá

 
Nadmíru komunální a nepovedená satira na podvodníky, kteří využívají přechodných nedostatků a soukromě se obohacují na důvěřivosti ostatních občanů. Je až obdivuhodné, kolik dobrých herců se dokázalo vejít do tak špatného filmu.
Václav Březina: Lexikon českého filmu

Rodina Tůmova bydlí ve vile, kterou jim odkázal strýc. Ten vybavil dům spoustou technických zlepšení a navíc byl šéfem bandy podvodníků. To však noví obyvatelé vůbec netuší a tak je stojí velké úsilí přivést život v tomto domě do normálních kolejí.

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.2.2017
Tak ono to někde možná tu hlavu a patu má, ale   já nepřišel na to kde. Ustavičné hledění do   kamery mi připadalo úchylné a monology   taktéž. Občas se autoři, chacha, pokusil o   rádoby humor, který mne nechal zcela klidným.   Celý film mi spíše lezl na nervy, než abych se   bavil.
hvezdyn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.2.2012
Tak tuto komedii jsem vůbec nepochopil. Je   vskutku hvězdně nabitá. Vystupuje tu celá   plejáda hereckých legend. Avšak se souhlasem   textu pana Fikejze, ani ti herci tu blbost   nezachraňují.
Erkul
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.5.2011
POvedená nepovedená, toť otázka. Splnila svůj   účel, protože lid divácký je vždy nějak   nakloněn akceptovat podproudy v čemkoliv.   Neříkám ani film, říkám věc, jsem viděl v   minulém století dvakrát v televizi a nikdy jsem   jej nedokoukal. Řada dnešních filmů, zejména   tzv. mladé generační vlny a jdoucí s   politickou objdnávkou ruku v ruce, má stejné   mateřské znamínko.


Hodnocení:n12345678910
Každá koruna dobrá (1961)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10