Zari
ohodnotit

Kairo

Další název:
Pulse
Žánr:
Země:
Rok:
2001
Délka:
118 minut

Komentáře k filmu Kairo

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Robinson
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.2.2011
Úžasný   duchařsko-apokalyptický   snímek. Japonci opět   potvrdili, že jsou mistry   hororového umění.   Atmosféra tohoto filmu je   neuvěřitelně silná,   děsivá a depresivní,   duchařina patří podle mě k   tomu nejtemnějšímu a   nejděsivějšímu, co horor   může nabídnout a tento film   to v sobě má. Temné siluety   osob, procházející se v   osamělých kulisách   vymírajícího světa.   Nádhera. Musím ještě   pozdvihnout kameru, protože   ta je taky naprosto úžasná.   Dlouhé záběry, kdy   pořádně nevíte, kam se   dívat a i během dialogů   můžete hledat duchy v   pozadí. Jeden z mála filmů,   u kterého je snad i dobře,   že neobsahuje žádné   lekačky, páč to by už   zabíjelo. Už taklhe jsem   spokojený.
Steve997
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.4.2010
Zatím jediný japonský   horor, který jsem měl   možnost skouknout a můžu   říct, že jsme nadmíru   spokojený. Nejdřív jsem si   sice musel zvykat na ta   japonská jména, která zní   všechna tak trochu stejně,   ale jinak mě při některých   scénách pěkně mrazilo. Ve   filmu jsem se sice nedočkal   žádných lekaček, ale   atmosféra stála za to.
Justik66
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.2.2008
Strhující horrorová   podívaná z nedaleké   budoucnosti, ve které   duchové postupně   získávají nadvládu nad   odcizeným lidským světem.   Ačkoliv film neobsahuje   téměř žádné shock   scény, oplývá neskutečně   depresivní a děsivou   atmosférou. Plíživý strach   a beznaděj v něm sálají z   každého políčka. A co   když teprve někdo otevře   červenou páskou zalepené   dveře.. Japonská klasika   moderního horroru.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Puls (2006)

 Puls (2006)
Puls n
Pulse
Žánr: horor / akční / fantasy / mysteriózní / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Jim Sonzero

(remake)

Reklama