reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jonáš II. aneb Jak je důležité míti Melicharovou

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
74 minut
Premiéra v ČR:
1.6.1989
„Malý noční muzikál.“

Celkové hodnocení filmu Jonáš II. aneb Jak je důležité míti Melicharovou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.3% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.6.2011
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2009
Ferry76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.1.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.10.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.11.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.5.2015
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.11.2007
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.11.2010
Lpcko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.10.2009
jezeveCZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.2.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih74485minih74485Casanova (1987) [TV film] 
Casanova n
minih49691minih49691Flash Gordon (2007) [TV seriál] 
Flash Gordon n
minih25290minih25290Akta X 10: Emily (1998) [Video] 
The X Files : File 10 - Emily n
minih111181minih111181Mandela: Dlouhá cesta ke svobodě (2013) 
Mandela: Long Walk to Freedom n
minih38836minih38836Anakonda: Honba za krvavou orchidejí (2004) 
Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid n
minih58411minih58411Syndrom (2003) [TV film] 
Do or Die n
minih15308minih15308Pán a sluha (1938) 
n
minih126632minih126632Budeš mou ženou? (2013) [TV film] 
Bella und der Feigenbaum n
minih24538minih24538Půlnoční kolona (1972) 
Půlnoční kolona n
minih7631minih7631Figurina (1987) 
The Mannequin n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Jonáš a Melicharová (1986)

 Jonáš a Melicharová (1986)
Jonáš a Melicharová n
 
Žánr: hudební / komedie
Země: Československo
Režie: Vladimír Sís

(pokračování)

Hodnocení filmu

62.3 %
8   - curil
7   - jarda53
6   - REKBRIT
5   - R.RICKIE
8   - satyr
1   - Ferry76
8   - oulisna
6   - rosta12
10 - Gremmie
2   - jambroz58
7   - antoninses
10 - Lpcko
3   - jezeveCZ
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.815/0.783