reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jak ta je úžasná!

She's So Lovely

Rok:
1997
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
17.9.1998
„Velká láska překoná všechno. I deset let kriminálu a oboustranné šílenství.“

Celkové hodnocení filmu Jak ta je úžasná!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.3.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2005
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2007
nash
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.2.2005
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.11.2006
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.12.2007
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2007
filaendless
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.11.2007
cancy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14678minih14678Pozor, obří žena! (1993) [TV film] 
Attack of the 50 Ft. Woman n
minih12564minih12564Nezvěstní v boji 2 (1985) 
Missing in Action 2: The Beginning n
minih25233minih25233Uhol pohl'adu (1984) 
Uhol pohl'adu n
minih28218minih28218Anděl Exit (2000) 
Anděl Exit n
minih125238minih125238Malá smrt (2014/1) 
The Little Death n
minih43292minih43292Velkej biják (2007) 
Epic Movie n
minih110887minih110887Joe (2013) [2k digital] 
Joe n
minih70186minih70186Vzpoura v Kautokeinu (2008) 
Kautokeino-opprøret n
minih51573minih51573Podivuhodné příběhy (1968) 
Histoires extraordinaires n
minih50918minih50918Epicentrum (2000) 
Epicenter n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66 %
5   - curil
6   - Serpentina
8   - olgab
6   - nash
6   - xebece
8   - yoogurt
6   - blackpoint
8   - filaendles
6   - karesm
7   - cancy

TV Program

ČT1 - Ztracená brána (2/3) (2012) [T...

20:05 - 21:20

1 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

11 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599565
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.946/0.921