reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jackova ukolébavka

Jack the Bear

Žánr:
Rok:
1993
Délka:
95 minut
„Příběh lásky, smíchu a slz“

Celkové hodnocení filmu Jackova ukolébavka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.5.2009
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2009
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2012
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.2.2007
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2009
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.6.2012
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2007
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.5.2009
Lyonese
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.2.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11874minih11874Malí kovbojové (1972) 
The Cowboys n
minih71049minih71049Já, Natálie (1969) 
Me, Natalie n
minih31662minih31662Scooby Doo (2002) 
Scooby-Doo n
minih43941minih43941To já ne, to on (1980) 
C'est pas moi, c'est lui n
minih43748minih43748Králové ro(c)ku (2006) 
Tenacious D in the Pick of Destiny n
minih25064minih25064Tlusťoch z Beverly Hills (1996) 
Beverly Hills Ninja n
minih34437minih34437Svatopluk a jeho synové (1968) 
Svatopluk a jeho synové n
minih135408minih135408Smrtgasmus (2015) 
Deathgasm n
minih28491minih28491Instinkt lovce (1999) 
Boh lee chun n
minih123964minih123964Más negro que la noche (2014) 
Más negro que la noche n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
5   - curil
6   - ajaajena
6   - vojtam
6   - catamount
7   - Faustka
6   - rosta12
10 - POČÍTAČ
7   - yoogurt
2   - Kloby
5   - Lyonese
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.451/0.431