reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Já nejsem anděl

I'm No Angel

Další název:
Nejsem andělem
Žánr:
Rok:
1933
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Já nejsem anděl

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.4.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.5.2009
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
aniiicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56537minih56537Správná Susan (1996) [TV seriál] 
Suddenly Susan n
minih47056minih47056Koho hledá Kevin (2001) 
On the Line n
minih2410minih24109 1/2 týdne (1985) 
Nine 1/2 Weeks n
minih13403minih13403Na veliké řece (1977) 
Na veliké řece n
minih53285minih53285Joe milionář (2003) [TV pořad] 
Joe Millionaire, The Next Joe Millionaire n
minih24386minih24386Žít a nechat zemřít (1973) 
Live and Let Die n
minih27732minih27732Tarzanův útěk (1936) 
Tarzan Escapes n
minih39761minih39761Božská Julie (2004) 
Being Julia n
minih36899minih36899Zákon přitažlivosti (2004) 
Laws of Attraction n
minih20801minih20801Tereza Raquinová (1953) 
Thérèse Raquin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45 %
6   - curil
6   - clara.bow
5   - pataamat
2   - uriel
3   - kovandos
4   - mirisek
2   - Collie
8   - aniiicka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139519
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.516/0.491