reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Já nejsem anděl

I'm No Angel

Další název:
Nejsem andělem
Žánr:
Rok:
1933
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Já nejsem anděl

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.4.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.5.2009
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
aniiicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51179minih51179Mladé letá (1958) 
Годы молодые n
minih93666minih93666Na divoké vlně (2012) [DCP] 
Chasing Mavericks n
minih121351minih121351SpongeBob ve filmu: Houba na suchu (2015) 
SpongeBob SquarePants 2 n
minih27567minih27567Vše o mé matce (1999) 
Todo sobre mi madre / Tout sur ma mére n
minih106568minih10656840 dnů a nocí (2012) 
40 Days and Nights n
minih52500minih52500Howardové z Virginie (1940) 
Howards of Virginia n
minih29891minih29891Spy Game (2001) 
Spy Game n
minih8540minih8540Expres hrůzy (1973) 
Horror Expres n
minih32779minih32779Námluvy komtesy Gladioly aneb Přistání ve skleníku (1970) [TV inscenace] 
Námluvy komtesy Gladioly aneb Přistání ve skleníku n
minih59155minih59155Max Havoc: Dračí kletba (2004) 
Max Havoc: Curse of the Dragon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45 %
6   - curil
6   - clara.bow
5   - pataamat
2   - uriel
3   - kovandos
4   - mirisek
2   - Collie
8   - aniiicka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140550
Osobností: 602605
Fotografií: 520701
Plakátů: 252178
Obsahů a biografií: 129564

Poslední komentáře

Pokoj s vyhlídkou (1985)

Pokoj s vyhlídkou
Oddechová romantika, která   zaručeně uspokojí   milovníky staré Anglie, ke   kterým se počítám.Hlavní   hrdinka je sice chvílemi na   pár více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Faults (2014)

Faults
Svobodná vůle a kontrola   mysli je hlavní dějovou   linkou konverzačního   příběhu o manipulaci   člověka. Výborně napsaná   dramatizace, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Pouta (2009)

Ano

Pouta
Nevím ale tohle je podle mě   jeden z nejvíc nedoceněných   filmů naší provenience,   atmosféra, kamera , výběr   hlavního hrdiny, soundtrack, více >

Autor: ganmiki | Hodnocení: 8 / 10

12 kol (2009)

12 kol
Standardní akční snímek,   kdy jedna akce střídá   druhou, má to patřičný   švih, napětí a dostatečný   elán. Když se to rozjede,   neexistuje více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Larva (2005) [TV film]

Larva
Televizní ekohoror nemající   čím překvapit. Dějová   šablona je stále totožná   už od dob Spielbergových   Čelistí, CGI efekty jako z   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.58/0.554