reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Illuminata

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
119 minut
„Láska, žárlivost, vůně divadelních šminek a magický svět za oponou v autorském snímku Johna Turturra.“

Celkové hodnocení filmu Illuminata

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.11.2008
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.11.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.5.2014
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.11.2006
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2008
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19380minih19380Soudní dvůr (1983) 
The Star Chamber n
minih13479minih13479Náhrdelník (1992) [TV seriál] 
Náhrdelník n
minih47384minih47384Muž, který chtěl být bohem (1973) [TV inscenace] 
Muž, který chtěl být bohem n
minih50917minih50917Ligabue (1977) 
Ligabue n
minih83650minih83650Svobodní se závazky (2011) 
Friends with Kids n
minih49299minih49299On je fakt boží! (2008) 
Angus, Thongs and perfect Snogging n
minih46056minih46056Leningradské nebe - 2. díl (1960) 
Baltijskoje něbo n
minih16766minih16766Povídky ze záhrobí (1980) 
Tales Frotm the Crypt I. n
minih45813minih45813Pochod na Drinu (1964) 
Marš na Drinu n
minih47072minih47072Jak je důležité míti Filipa (1979) [TV inscenace] 
Jak je důležité míti Filipa n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
8   - curil
9   - Lienocka22
8   - melakara
9   - xebece
6   - Raptor150
4   - uriel
5   - jjano

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

17:40 - 18:00

10 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - V nebi, pod zemí

17:15 - 18:15

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

5 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128909

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.783/0.762