reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

I wanna Hold Your Hand

Žánr:
Rok:
1978
Délka:
95 minut
„Píše se rok 1964, Beatlemania je v plném proudu a Beatles míří do USA...“

Celkové hodnocení filmu I wanna Hold Your Hand

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.6% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.9.2013
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.8.2013
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.9.2013
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.7.2008
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.10.2016
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2015
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
TAMTAM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50646minih50646Biblické příběhy: Ježíš (1999) [TV film] 
Jesus / Jésus n
minih62094minih62094Cherrybomb (2009) 
Cherrybomb n
minih19582minih19582Star 80 (1983) 
Star 80 n
minih45768minih45768Nevinné lži (1995) 
Innocent Lies n
minih102686minih102686Unesené dítě (2011) [Video] 
Stolen Child n
minih46826minih46826O nejchytřejší princezně (1987) [TV inscenace] 
O nejchytřejší princezně n
minih8298minih8298Hlavička (1978) 
Coup de tete n
minih24470minih24470Vlčí jáma (1957) 
n
minih50769minih50769Muž a jeho pes (2008) 
Un homme et son chien n
minih40854minih40854Poslední legie (2006) 
The Last Legion n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.6 %
8   - curil
6   - Petak69
7   - peter22
3   - Rendys
7   - MysteryIll
10 - mary.charl
8   - Bogy
7   - uriel
3   - mirisek
8   - Collie
3   - Status
6   - jjano
8   - TAMTAM
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139531
Osobností: 599374
Fotografií: 517123
Plakátů: 250302
Obsahů a biografií: 128871

Poslední komentáře

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Totální odpad. Zmasakrovali   i poměrně vtipné scénky.   Někteří "herci" ani hrát   neumí. Troškův Kameňák   byl proti tomuhle umělecké   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Dvojníci (2016)

Dvojníci
Docela dobrá   oddechovka,převládají   povedené a humorné scény   nad nuceným humorem ,herecké   obsazení v pohodě O.Sokol   zvládl dvojroli v více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.461/0.437