reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

I wanna Hold Your Hand

Žánr:
Rok:
1978
Délka:
95 minut
„Píše se rok 1964, Beatlemania je v plném proudu a Beatles míří do USA...“

Celkové hodnocení filmu I wanna Hold Your Hand

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.6% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.9.2013
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.8.2013
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.9.2013
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.7.2008
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.10.2016
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2015
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
TAMTAM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17498minih17498Příště budeme chytřejší, staroušku! (1982) 
n
minih80540minih80540Bezedné moře (2011) 
The Deep Blue Sea n
minih129399minih129399Zabij mě třikrát (2014) 
Kill Me Three Times n
minih48033minih48033Oběť zla (2007) 
Timber Falls n
minih46100minih46100Pokojný bojovník (2006) 
Peaceful Warrior n
minih79945minih79945Profesor v ringu (2012) 
Here Comes the Boom n
minih4200minih4200Blade Runner (1982) 
Blade Runner n
minih43520minih43520Re-Animátor (1985) 
Re-Animator n
minih34903minih34903Férovej zloděj (2003) 
The Good Thief n
minih18091minih18091Rozsudek (1982) 
The Verdict n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.6 %
8   - curil
6   - Petak69
7   - peter22
3   - Rendys
7   - MysteryIll
10 - mary.charl
8   - Bogy
7   - uriel
3   - mirisek
8   - Collie
3   - Status
6   - jjano
8   - TAMTAM
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140523
Osobností: 602531
Fotografií: 520596
Plakátů: 252145
Obsahů a biografií: 129557

Poslední komentáře

Do útoku (1987)

Do útoku
Emoční snímek o vztahu mezi   otcem a synem, mezi láskou a   nenávistí, pokroku k novým   horizontům, naději a   ambicím. Příběh je prostý   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Tajný agent Jack T. (1997)

Jack T

Tajný agent Jack T.
Pre mna super film. Klasicky   Seagal. Ziadne extremy. Celkom   dobry dej filmu a aj celkova   pointa, ktora niekde chyba...

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 10 / 10

Kameňák (2003)

Kamenak

Kameňák
Tato komedia mi uz pride dost   trapna...
Nula   bodov....



















Q

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 1 / 10

Kameňák (2003)

Kamenak

Kameňák
Tato komedia mi uz pride dost   trapna...
Nula   bodov....

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 1 / 10

Absolvent (1967)

Absolvent

Absolvent
Film, který neví, zda chce   být komedie nebo spíše   drama, a tak ani jedna ze   složek nějak nevyčnívá.   Několik úsměvných situací   a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.488/0.463