reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hvězdný kriminál - Útěk

Prison Ship

Další název:
Prison Ship: 2005 /Star Slammer / Starslammer / Starslammer: The Escape / The Adventures of Taura: Prison Ship Star Slammer
Rok:
1986
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu Hvězdný kriminál - Útěk

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.2.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
RwlBem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.10.2016
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.6.2014
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32466minih32466Jako bratři (2001) 
The Brothers n
minih41716minih41716Maska zrcadla (2005) 
MirrorMask n
minih44455minih44455Nováci (1995) [TV seriál] 
Nováci n
minih35817minih35817Jeepers Creepers II (2003) 
Like Hell: Jeepers Creepers II n
minih5843minih5843Damoklův meč (1995) 
The Wrong Woman n
minih40065minih40065Curro Jiménez II (1994) 
n
minih20611minih20611Tango a Cash (1989) 
Tango & Cash n
minih53806minih53806Hledám paní na hlídání (1975) [TV inscenace] 
n
minih25618minih25618Batman se vrací (1992) 
Batman Returns n
minih53666minih53666Chůva k pohledání (2000) 
The Perfect Nanny n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.3 %
4   - catamount
5   - R.RICKIE
7   - gyzmo
4   - RwlBem
2   - Nik
7   - termit

TV Program

ČT1 - Nevěsta (1985/1) [TV inscenace...

08:45 - 09:45

11 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - Studio Kamarád (1980) [TV cykl...

07:30 - 09:00

86 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Hvězdné tolary (2011) [TV film...

08:00 - 09:15

56 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Film o filmu: Výlet

08:45 - 09:15

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Vrchní, prchni! (1980)

Vrchní, prchni!
Dalibor Vrána, kterého si   hosté pletou s vrchním,   přijde s nápadem, jak   vydělat peníze, jezdí po   restauracích a hosty   kasíruje. Doma více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 2.56/2.538