Zari
ohodnotit

Hon na Werwolfa

Ochota na Vervolfa

Žánr:
Země:
Rok:
2008
Délka:
100 minut

Obsah filmu Hon na Werwolfa

 
Werwolf – napůl člověk, napůl šelma, která se živí lidskou krví. Za svou obětí jde stejně neúprosně, jako skupina německých záškodníků, která působila ke konci 2. světové války na východní frontě. Čtyřdílný film sleduje operaci ruských tajných služeb s krycím názvem Hon na Werwolfa, jejímž cílem je odhalit a zlikvidovat Hitlerův bunkr na Ukrajině. Proti sovětským specialistům však stojí cynický soupeř, váleční „vlkodlaci“, kteří byli dokonale vycvičeni šifrovat, sbírat zpravodajské informace, ničit všechny možné překážky a především potichu a nepozorovaně zabíjet.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

řepešínský
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.1.2012
žádá velká hitparáda se nekoná a ani po   skončení 4. dílu se hon na werwolfa lépe než   nejnižšími příčkami střední třídy   světové kinematografie ohodnotit nedá. slabě   uvěřitelné výkony, kolísající rytmus,   žádný spád, minimum poselství a nedotáhlá   režijní koncepce s velkým množstvím chyb se   citelnou měrou podepsaly na celkovém výsledku   snímku hon na werwolfa. Zajímavý námět honu   na werwolfa však naráží na diskutabilnost   reálné skutečnosti z dějin 2. světové   války, ale budiž; k tomu je třeba přiznat, že   koprodukční film v některých případech   přidává netradiční pojetí boje a místy je v   něm i dostatek patřičného napětí, škoda,   že jen místy a de facto poskrovnu. hon na   werwolfa tak lze doporučit převážně všem   milovníkům válečného filmového žánru,   avšak zářný výsledek je lepší neočekávat.
zami5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.12.2010
Není to špatné
jen je třeba si uvědomit, že jsou potřeba   VŠECHNY díly seriálu, a že se jedná o   seriál. Pak se mu dá jen máloco vytknout.   Slušná zábava, ničím neurazí.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Koridor života (Koridor bessmertija)

Koridor života
Koridor bessmertija

Naposled navštívené:
Koridor života (Koridor bessmertija)

Koridor života
Koridor bessmertija