Zari
ohodnotit

Holky to chtěj taky

Mädchen, Mädchen

Další název:
Holky to chtěj taky ...ale pořádně!
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
3.10.2002
„Komedie o tom, jak TO vidí holky.“
Popis / Obsah / Info k filmu Holky to chtěj taky
Středoškolačka Inken dostane k osmnáctým narozeninám kazetu o ženách a jejich orgasmech. S kamarádkami Vicky a Lenou si uvědomí, že ještě žádný neprožily a rozhodnou se to napravit. Ještě téhož večera přejdou na večírku u kamarádky od slov k činům, výsledek je však fiaskem. Ani jejich další snažení nepřináší kýžené výsledky, spíše naopak. Jejich vytrvalé pátrání navíc začne poněkud komplikovat jejich vztahy s kluky, kteří se je pokoušejí získat. Nakonec to vzdají s tím, že nikoho nechtějí a obejdou se v životě i bez orgasmu. Možná právě proto, že přestaly hledat, začnou postupně nacházet. A nejen orgasmus.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Holky to chtěj taky
„Zažila jsem konečně ten pravý orgasmus?“ Podobnou otázku si časem položí každá dívka s určitou mírou podezřele nejednoznačných praktických zkušeností v oblasti sexu. Tři nejlepší kamarádky Inken, Victoria a Lena jsou sice sexy a navíc chytré, ale snad díky Amorově škodolibosti jsou právě jejich milostné zážitky naplněny spíše než spalující vášní veselými historkami s předčasnou pointou. Ne, že by nápadníků bylo málo, ale umění milovat v středoškolských osnovách nenajdete.

V takovou chvíli může vzít frustrovaná dívka do vlastních rukou nejrůznější pomůcky, nebo … svůj osud.

Podnikavé přítelkyně se pustí do hledání ztraceného orgasmu s pružností osmnáctiletých a důkladnou teoretickou přípravu testují v praxi. Zatímco Inken jde na věc s přesností téměř vědeckou, Victoria vidí cíl v kvalitě zrozené z kvantity a Lena romanticky věří, že první velký orgasmus ji přinese první velká láska. Přes nečekaná dobrodružství a řadu komických úskalí dospěje hledání ztraceného orgasmu u všech tří kamarádek k překvapivě působivému vyvrcholení.

Odvážná, ale nepohoršující komedie „Holky to chtěj taky“ připomíná nadhledem, svižností a vtipem populární Prci, prci, prcičky. Originálním přínosem k populárnímu žánru a tématu je „ženský úhel pohledu“.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Holky to chtěj taky
Tři nejlepší kamarádky mají velký problém. Jak docílit prvního
orgasmu a... s kým?

Autor/Zdroj: /DVD


Zažila jsem konečně ten pravý orgasmus? Podobnou otázku si časem položí každá dívka s určitou mírou podezřele nejednoznačných praktických zkušeností v oblasti sexu. Tři nejlepší kamarádky Inken, Victoria a Lena jsou sice sexy a navíc chytré, ale snad díky Amorově škodolibosti jsou právě jejich milostné zážitky naplněny spíše než spalující vášní, veselými historkami s předčasnou pointou. Ne, že by nápadníků bylo málo, ale umění milovat ve středoškolských osnovách nenajdete. V takovou chvíli může vzít frustrovaná dívka do vlastních rukou nejrůznější pomůcky, nebo..svůj osud.

Autor/Zdroj: /mraveniště


Popis / Obsah / Info k filmu Holky to chtěj taky
Úspěšná německá komedie s chytlavým českým názvem Holky to chtěj taky odpovídá na otázku, jak prožívá sexuální zrání německá středoškolská mládež, a to především její dívčí část. Z nejrůznějších stran se tím ostatně zabývá i každý ilustrovaný časopis pro dívky od dvanácti let. Němečtí tvůrci v čele s režisérem Dennisem Ganselem se nepokrytě inspirovali velkým ohlasem amerických komedií typu Prci, prci, prcičky a se samotným příběhem si příliš nelámali hlavu. - Tři dobré kamarádky, Inken, Vicky a Lena, se začnou zajímat o orgasmus. Může za to pokroková a svobodomyslná Vickyina matka, která pracuje jako rodinná psychoterapeutka a která darovala Inken k osmnáctinám pro radost i poučení videokazetu o orgasmech. Inken a Vicky už za sebou nějakou tu sexuální zkušenost mají, Lena je ještě panna a stále čeká na toho pravého, ale i ona chce být připravena na všechno. Když dívky zjistí, jak na tom jsou bledě, protože ještě nezažily ten pravý orgasmus, přistoupí pragmaticky od teorie k činům, což jim pochopitelně přinese spoustu (nejen) humorných zážitků. Pátrání po orgasmu metodou pokusu a omylu se podobá bojové hře, při níž se však vytrácejí vztahy a jde pouze o technickou záležitost. Na konci je ovšem poznání, že opravdová láska je lepší. – Prvoplánový snímek, okázale těžící z otevřenosti zejména v promluvách protagonistů, se sice vyhýbá nejtěžším vulgaritám amerických vzorů, utápí se však mezi snahou zalíbit se cílové skupině diváků a poněkud těžkopádnou didaktičností.
-kat- Filmový přehled 2002/10

Autor/Zdroj: -kat-/Filmový přehled


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Holky to chtěj taky 2 (2003)

 Holky to chtěj taky 2 (2003)
Holky to chtěj taky 2 n
Mädchen, Mädchen 2 - Loft oder Liebe
Žánr: komedie
Země: Spolková republika Německo
Režie: Peter Gersina

(pokračování)

Kluci to taky chtěj…a pořád (2002)

 Kluci to taky chtěj…a pořád (2002)
Kluci to taky chtěj…a pořád n
Knallharte Jungs
Žánr: komedie
Země: Spolková republika Německo
Režie: Granz Henman

(jiná verze filmu)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Fernando Colunga

Colunga Fernando

Naposled navštívené:
Fernando Colunga

Colunga Fernando