Zari
ohodnotit

Hledáme Ydol

American Dreamz

Další název:
Hľadá sa superstar
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
107 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Hledáme Ydol
Martin Tweed je obdivovaným moderátorem velmi sledované zpěvácké soutěže. Svůj život již dávno zcela podřídil úspěchu a jeho jediným cílem je, aby její příští řada byla ještě atraktivnější. Do dalšího kola si vybere Sally Kendoovou, která je ochotna udělat cokoli, jen aby soutěž vyhrála. Sally se okamžitě rozejde se svým přítelem Willym a snaží se dělat to, co jí radí agent Chet. Willy se přihlásí do armády a je odvelen do Iráku. Při jedné z akcí je zraněn a jako válečný veterán se vrací do USA. Chet toho chce využít při soutěži a Sally předstírá, že se k Willymu vrátila.

Americký prezident Joseph Staton ve státě prakticky nic nerozhoduje, řídí se jen doporučeními svých poradců. Neobejde se bez sluchátek v uších, do nichž proudí povely jeho poradce. Po svém znovuzvolení se však na dlouhý čas uchýlí do soukromí a pročítá si noviny, které nikdy nečetl. Protože se začínají objevovat spekulace o prezidentově duševním stavu, jeho poradce ho nutí, aby se konečně objevil na veřejnosti. Také ho napadne, že by se prezident pro zvýšení své popularity mohl objevit v soutěži jako hostující porotce.

Iráčan Omar Obeidi, který miluje západní muzikálovou hudbu, je teroristy pověřen tajnou misí v USA. Odjíždí za svými příbuznými do Kalifornie a vyčkává, až se objeví spojka. Moderátorovi Martinovi se soutěžící zdají nudní a vybere do ní Omara jako zástupce Arabů a židovského učence Sholema. Omar se konečně dozví o své sebevražedné misi. Musí se dostat do finále, kde bude mít na těle bombu, kterou odpálí, až si bude podávat ruku s americkým prezidentem...

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Hledáme Ydol
Zdá se, že v dnešním světě chce být slavný úplně každý. A díky celosvětovému fenoménu reality show se jím také doslova každý může stát. Režisér filmů Prci, prci, prcičky a Jak na věc uvádí film Hledáme Ydol v hllavní roli s Hughem Grantem, který jako Martin Tweed - zahořklý a sebestředný moderátor nesmírně populárního televizního programu Hledáme Ydol předvádí skvělý výkon. Tweed, který sám sebe nemůže vystát, uvádí na scénu velmi různorodé soutěžící. Je mezi nimi jižanská kráska Sally (Mandy Moore), sladká a svůdná před okem kamery, ale úplně jiná ve skutečnosti nebo Omer, neprůbojný soutěžící se zálibou v muzikálových melodiích. Finálová noc začíná, do křesla speciálního porotce usedá prezident Spojených států a pódium zažije výbušnou show, na kterou národ nikdy nezapomene.


Autor: jelinek61

Popis / Obsah / Info k filmu Hledáme Ydol
Jak vypadá ideální idol? Jako americký prezident, který na prahu druhého volebního období zjistí, že to na světě chodí úplně jinak? Jako moderátor populární televizní show, který chce svůj pořad oživit šokujícím způsobem? Jako potenciální superstar, která je ještě hloupější, než by se na první pohled mohlo zdát? Hledá se Ydol je ostrá satira od tvůrce filmů Jak na věc a V dobré společnosti.
(oficiální text distributora)


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama