reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Historia Naturae (suita)

Další název:
Malý atlas zvířat
Žánr:
Rok:
1967
Délka:
9 minut
„Věnováno císaří Rudolfu II“

Celkové hodnocení filmu Historia Naturae (suita)

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.9.2009
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.3.2009
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.10.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.8.2007
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
Perhonen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2012
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.8.2009
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2011
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.3.2009
Tnegad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.9.2009
dEspairtAlent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.4.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67230minih67230Frozen (2010) 
Frozen n
minih16705minih16705Potopa (1974) 
Potop n
minih5710minih5710Čtyři svatby a jeden pohřeb (1993) 
Four Weddings and a Funeral n
minih58142minih58142Blood Feast (1963) 
Blood Feast n
minih2693minih2693Akce stadión (1977) 
Akcija Stadion / Akcija 'Stadion' n
minih68182minih68182Post Bellum (2010) [TV film] 
n
minih24266minih24266Železní andělé 2 (1989) 
Tian shi xing dong II zhi huo feng jiao long n
minih49397minih49397Nejlepší je pěnivá (2005) 
Nejlepší je pěnivá n
minih69398minih69398Super 8 (2011) 
Super 8 n
minih58754minih58754Město zločinu (2009) 
Xin Su shi jian n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.9 %
8   - Edward52
2   - Hugin
7   - Robinson
6   - Faye
6   - fingon
8   - Perhonen
6   - Bape
6   - Extraktor
1   - Kloby
10 - Tnegad
7   - dEspairtAl

TV Program

ČT1 - Naše zoo

11:05 - 12:00

21 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Vláda (2010) [TV seriál]

11:10 - 12:10

16 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Koření (2005) [TV pořad]

11:00 - 12:00

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Osudová cesta (2014) [TV film]

10:45 - 12:45

41 minut již uběhlo
79 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517140
Plakátů: 250310
Obsahů a biografií: 128874

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.356/0.328